10 kändisar som ljög så att tungan blev blå

10 kändisar som ljög så att tungan blev blå

Låt dig förskräckas av världsstjärnorna som ljugit så tungan blivit blå! Och så ett par svenska klassiker... April, april! Här är 10 kändisar som lurar dig vart de vill!

Alla. Ja, alla ljuger ibland. Även kändisar. Kanske främst de förresten.

Andra läser också:
22 manliga Hollywoodbulor vi gärna ser mer av
Det här är Albert – världens argaste katt
15 saker bara du som är lantis känner igen

1. Linda “Porrstjärnan” Thelenius

linda thelenius

Foto: Stella Pictures

Under efternamnet Rosing skapade Linda Thelenius, 41, rubriker under 2007 efter att ha skrivit under ett miljonkontrakt om att göra porrfilm. Men april april, dokusåpastjärnan skulle inte bli porrstjärna! Det var bara en PR-kupp för att få uppmärksamhet!

2. Whoopi “Jag är född 1949” Goldberg

whoopi giphy

Via: Giphy

Egendomligt nog är Whoopi Goldbergs, 59, korrekta födelsedatum 13 november 1955 och inte 13 november 1949. Skådisen är alltså 59 år och inte 65! Anledningen till lureriet var att hon i början på sin karriär såg sig tvungen att slänga på sex år för att inte framstå som en barnunge.

3. Lars “Fotbollsproffset” Ohly

Lars Ohly

Foto: IBL

En svensk klassiker! Vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly, 58, har berättat att han spelade mot Lennart “Nacka” Skoglund när Kärrtorp besökte Rydbo IP i juni 1968. De gamla A-lagsspelarna från Rydbo IF hade dock själva inget minne av att spela med honom…

4. Brad Pitt “låg inte med” Angelina Jolie medan han var gift med Jennifer Aniston…

brad pitt angelina

Via: Giphy

Under inspelningen av filmen “Mr & Mrs Smith” hettade det till för Brangelina. Men då Brad Pitt, 51, fortfarande hade en ring på fingret höll de affären hemlig tills Angelina Jolie, 39, ett par år senare avslöjade sanningen.

5. Catrin “Höjdhopparen” Nilsmark

catrin hojdhopp 1

Foto: IBL

I “Mästarnas Mästare” drabbades golfspelaren Catrin Nilsmark, 47, av plötsligt övermod. För att imponera på de andra idrottsstjärnorna slängde hon ur sig att hon varit en fenomenal höjdhoppare när hon var yngre – närmare bestämt Götalands mästare… Så är dock inte fallet!

6. Kim “Det finns ingen sexfilm” Kardashian

kim-kardashina-sex-tape (1)

Jo, det finns det. Men när Nick Cannon, 34, dejtade Kim Kardashian, 34, 2006 ljög hon honom rakt upp i ansiktet! Nick blev minst sagt överaskad när sexfilmen med exet Ray J, 34, från 2003 kom ut . För Kim var det tur ändå att filmen gjordes, för det var trots allt den som gjorde henne känd.

Läs också: 17 tandlösa kändisfoton som ser helt galna ut

7. Björn “Supersprintern” Ranelid

Björn Ranelidee

Foto: Stella Pictures

1994 kom Björn Ranelid, 65, med det förbluffande uttalandet att han en gång i tiden spelat i Malmös, Helsingsborgs och Trelleborgs A-lag. Han sa sig även ha sprungit 100 meter på 10,71 vilket gjorde att ingen trodde att författaren var riktigt klok! Och det var han inte heller.

Om tiden hade stämt hade han varit landslagsaktuell – och det var han ju inte. Inte heller sprang han sådär snabbt! Fantasi eller mirakel?

8. Anna “Fröken Sverige” Anka

anna ankadddd

Foto: Stella Pictures

Flera gånger har Anna Anka, 43, från “Svenska Hollywoodfruar” sagt att hon kom på andra plats i Fröken Sverige 1993. Det står till och med på baksidan på en av hennes böcker! Men… Sanningen är att Hollywoodfrun inte ens kom till final.

9. Bill “I did not have sexual relations with that woman” Clinton

https://www.youtube.com/watch?v=KiIP_KDQmXs

En amerikansk klassiker.

10. Samir “Min flickvän är skitsnygg” Badran

samirrr

Foto: Stella Pictures

Dokusåpastjärnan Samir Badran, 24, ljög pressen rätt upp i ansiktet i februari i år när han berättade att flickvännen Evelina är “skitsnygg” och “snäll”. Märkligt nog var inte Evelina hans tjej längre! Det hade det tagit slut ett par veckor tidigare.

Andra läser också:

22 manliga Hollywoodbulor vi gärna ser mer av

Det här är Albert – världens argaste katt

15 saker bara du som är lantis känner igen

FRÅN FÖRSTASIDAN