TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

10-åringarna kallas världens vackraste tvillingar

20 aug, 2020 
AvLovisa Ström
De kallas för världens vackraste tvillingar och har nästan två miljoner följare på Instagram.
Nu avslöjar föräldrarna de hemliga skönhetsingreppen.
– Så galet, skriver de.
Annons
10-åringarna kallas världens vackraste tvillingarBrand logo
10-åringarna kallas världens vackraste tvillingar

Tvillingarna Leah Rose och Ava Marie Clements är de 10-åringarna tvillingarna från Los Angeles som med deras skönhet har tagit hela världen med storm. Men i ett inlägg på Instagram avslöjar nu deras föräldrar de hemliga skönhetsingreppen som ingen vetat om.

Kritikstormen mot tvillingarna

Sedan föräldrarna Jaqi och Kevin Clements startade ett Instagramkonto för sina tvillingar för några år sedan har mycket hänt. Med tiden har kontot vuxit sig större och idag har de nästan två miljoner följare och tusentals med fans världen över. Sedan deras konto blev upptäckt har också många dörrar öppnats för tjejerna, och trots deras låga ålder har de redan ett eget klädmärke och flertal modellkontrakt med kända märken.

Men trots många beundrare och fans har det även riktats mycket kritik till tvillingarnas föräldrar. Anledningen bakom kritiken är att folk anser att de utnyttjar sina barn för att tjäna pengar, och att de med det också berövar dem på deras barndom. I kommentarsfältet på Instagram kan man se många uttrycka sin frustration.

Annons

“Det här är så fel. Jag har en åttaåring och jag skulle inte ens kunna tänka mig att explodera henne på det här sättet för pengar eller likes på Instagram”, skriver en följare.

Men Jaqi slår snabbt bort kritiken, och i en intervju med Buzfeed har hon berättat hur hennes döttrar älskar livet som kändisar och modeller.

– Oavsett om det är privata shoppingtillfällen, presenter från märken över hela världen eller ta bilder med fans så har tjejerna haft en fantastisk resa hittills, sa hon då.

Det hemliga skönhetsingreppet

Men bland alla bilder på kläder och härliga dagar på stranden kom det härom veckan upp ett litet annorlunda inlägg på systrarnas Instagram. Under ett bildspel på systrarna och deras tänder kunde man nämligen läsa om ett skönhetsingrepp de gjort.

“Så sjukt att vi har gjort tandreglering i tre år redan! Vi började när vi var sju år efter att Ava inte kunde bli av med hennes läspning och flera logopeder sa att det kunde ha och göra med hur hennes tunga passade in i munnen”, skriver de innan de fortsätter:

 

“Och visst var det så, för efter att våra käkar hade breddats med en klickbar permanent hållare gick Avas läspningar bort. Vi fick sedan borttagbara fästen för att hålla allt på plats i ungefär ett år och blev precis klara efter 4,5 månader med starka fästen för att räta ut allt!”

Tvillingarna har med andra ord gjort sina tänder rakare och tackar kliniken som hjälpt dem för deras nya leenden.

Annons