1 år efter skilsmässan – Kishti Tomita och ex-maken återförenade

Kishti Tomita återförenad med exet

Förra året skilde sig Kishti Tomita från maken Souleymane Toure. Men nu avslöjar Aftonbladet att paret hittat tillbaka till varandra.

Kishti Tomita, 54, är ett välkänt ansikte för tv-tittarna runt om i Sverige. När TV4:s Idol gjorde en storstilad premiär 2004 var Kishti Tomita en av jurymedlemmarna, men efter några år på den platsen hoppade hon av programmet. Efter ett upphåll på tio år gjorde hon förra året en comeback i Idol, och även i årets säsong ser vi henne i Idol-juryn tillsammans med Nikki Amini, Anders Bagge och Alexander Kronlund.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men 2017 hände fler saker i Kishti Tomtitas liv. Förutom att göra en comeback i Idol-juryn så skilde hon sig även från maken Souleymane Toure, 34. Paret gifte sig i hemlighet 2013, men efter drygt fyra år valde de att avsluta äktenskapet. Då berättade hon att beslutet kändes rätt, men nog är det annat nu.

Aftonbladet avslöjar nämligen att Kishti Tomita och Souleymane Toure har hittat tillbaka till varandra.

– Vi tog helt enkelt en time out, men vi nollställde allt och har nu en nystart och är väldigt lyckliga, säger Kishti Tomita till Aftonbladet och fortsätter:

– Jag säger som i sången; ”If you love somebody, set them free”. Vi släppte och såg sedan både det som vi hittade 2011, men även så mycket mer och nyfiket upptäcker vi nu varandra och känner stor respekt och kärlek.

När Idol-kollegan Anders Bagge gifte sig med Johanna Lind i slutet av augusti kom Kishti Tomita i sällskap av sin Souleymane Toure.

Kishti var tidigare gift med Takeji Tomita i åtta år innan paret skilde sig 2007.

LÄS OCKSÅ: Läkarna missade Kishtis svåra sjukdom – mitt under Idol-säsongen

LÄS OCKSÅ: Kishtis boendekris mitt under Idol: ”Världens kaos hemma”

FOTO: Ibl