Hemliga stödet från Zelmerlöw efter Claras mellanakt

Clara Henrys mellanakt blev den stora snackisen efter Melodifestivalens deltävling i Växjö. Efteråt fick hon en privat hälsning från Måns Zelmerlöw.

Clara Henry, 22, gjorde succé med sin mellanakt under Melodifestivalens tredje deltävling i Växjö. Låten som hon riktade till alla unga tjejer handlade om att jämlikhet och förändring. “Det är inte mycket jag begär, att du får respekt för den du är, att du kan skratta högst i klassen, att du får lön för ditt jobb“, sjöng Clara bland annat.

Efteråt hyllades hon av både tittare och kollegor.

– Jag är djupt imponerad alltså, hon som aldrig gjort detta nailar alla kameravinklar och sätter stegen. Alltså hatten av verkligen, sa David Lindgren.

Clara Henry mitt under den hyllade mellanakten.

Clara Henry mitt under den hyllade mellanakten.

En oväntad hälsning kom sent på natten från en gammal mello-veteran, självaste Måns Zelmerlöw, 30.

– Han skrev ett kort sms, att jag var bra. Det var väldigt gulligt av honom, berättar Clara Henry för Hänt.

Förutom att vinna både svenska schlagern och Eurovision med “Heroes” 2015 var Måns programledare för ESC i Sverige följande år.

– När någon lett Eurovision och tycker man är bra, då känns det bra, säger Clara och ler.

Nu återstår tre veckor av Melodifestivalen och hittills är det just mellanakterna som blivit enorma framgångar vecka efter vecka. Alla tre programledare har haft varsin, så frågan är vad som väntar för den sista deltävlingen, andra chansen och finalen.

Se när Clara Henry visar upp sin pojkvän Calle för Hänt:

 

SENASTE NYTT!