LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Zara Larsson superhyllas för sin magnifika show: "Jag ryser"

11 mar, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Zara Larsson krossade allt med sin episka mellanakt i finalen av Melodifestivalen 2017 – nu hyllas hon av de andra artisterna.
Annons

Först tävlade tolv artister om förstaplatsen i finalen av Melodifestivalen 2017 – sedan kom Zara Larsson, 19, med sin mellanakt. I ett medley med två av sina största hits, “I would like” och “Ain’t my fault” fullständigt välte världsstjärnan Friends arena i Stockholm.

Nu hyllas Zara Larsson stort av de andra artisterna i tävlingen.

– Det är skithäftigt att de får hit Zara som mellanakt. Hon är en internationell stjärna och hennes musik är hur bra som helst. Jag tycker att hon är en grym tjej med grymma värderingar, som vågar ta ställning och stå upp för tjejer, säger Robin Bengtsson, 26, som själv tävlar med bidraget “I can’t go on”.

Och det är inte bara Robin Bengtsson som är imponerad av världsstjärnan som de fick en glimt av under genrepet. Också “Gotta thing about you”-trion FO&O, bestående av Oscar Enestad, 19, Omar Rudberg, 18, och Felix Sandman, 18, hyllar Zara Larsson både som artist och vän.

– Zara är vår buddy, vi är kompisar. Hon är grym som fan. Jag ryser när hon sjunger sönder, för hon sjunger så jävla bra, säger Omar Rudberg och får snabbt medhåll från Felix Sandman:

– Hon är grym, hon är jättetalangfull, säger han.

Zara Larsson gjorde succé med sin mellanakt. Foto: IBL

Även tittarna hyllade Zara efter framträdandet och krävde att 19-åringen skulle skickas till Eurovision Song Contest:

 

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons