Zara Larsson superhyllas för sin magnifika show: "Jag ryser"

Zara Larsson krossade allt med sin episka mellanakt i finalen av Melodifestivalen 2017 – nu hyllas hon av de andra artisterna.

Först tävlade tolv artister om förstaplatsen i finalen av Melodifestivalen 2017 – sedan kom Zara Larsson, 19, med sin mellanakt. I ett medley med två av sina största hits, “I would like” och “Ain’t my fault” fullständigt välte världsstjärnan Friends arena i Stockholm.

Nu hyllas Zara Larsson stort av de andra artisterna i tävlingen.

– Det är skithäftigt att de får hit Zara som mellanakt. Hon är en internationell stjärna och hennes musik är hur bra som helst. Jag tycker att hon är en grym tjej med grymma värderingar, som vågar ta ställning och stå upp för tjejer, säger Robin Bengtsson, 26, som själv tävlar med bidraget “I can’t go on”.

LÄS MER: Zara Larsson om sin hemliga dejt: Jag hittade honom på Tinder

Och det är inte bara Robin Bengtsson som är imponerad av världsstjärnan som de fick en glimt av under genrepet. Också “Gotta thing about you”-trion FO&O, bestående av Oscar Enestad, 19, Omar Rudberg, 18, och Felix Sandman, 18, hyllar Zara Larsson både som artist och vän.

– Zara är vår buddy, vi är kompisar. Hon är grym som fan. Jag ryser när hon sjunger sönder, för hon sjunger så jävla bra, säger Omar Rudberg och får snabbt medhåll från Felix Sandman:

– Hon är grym, hon är jättetalangfull, säger han.

Zara Larsson gjorde succé med sin mellanakt. Foto: IBL

Även tittarna hyllade Zara efter framträdandet och krävde att 19-åringen skulle skickas till Eurovision Song Contest:

 

Foto: IBL

SENASTE NYTT!