ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Victor Crones barnbesked med flickvännen Amanda Strake

04 feb, 2023 
VICTOR CRONE, AMANDA STRAKA
Victor Crone och flickvännen Amanda har varit ett par i tre år men känt varandra i tio år.
Nu kommer han med ett barnbesked.
– Får man den gåvan så är ju det fantastiskt, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”Brand logo
Victor Crone om relationen till de andra deltagarna: ”Vi har klickat”

Victor Crone, 31, gick till semifinal i Melodifestivalen 2023 och glädjen var total när Hänt träffade honom efter showen.

Däremot är det ju väldigt nervöst när artisterna sitter och väntar på att få ta del av röstningen, något som Victor verkligen beskriver som det jobbigaste med hela "Mello".

Victor Crone vann estländska Melodifestivalen

Victor är en riktig veteran när det kommer till sammanhanget. Han har ställt upp i Melodifestivalen två gånger tidigare. Den första gången var år 2015 tillsammans med Behrang Miri med låten Det rår vi inte för. År 2020 ställde han sig återigen på "Mello-scenen" men då på egen hand med bidraget Troubled waters. Han gick direkt till final där han sedan slutade på en nionde plats.

Annons

Men faktum är att Victor är ännu mer rutinerad än så. År 2019 ställde han nämligen upp i den estländska melodifestivalen där han kammade hem hela kalaset och fick representera Estland i Eurovision song contest. Han slutade på en 18:e plats ute i Europa.

Men nu är han alltså tillbaka på hemmaplan i Melodifestivalen 2023, där han gått vidare till semifinal med låten Diamonds.

Med andra ord är det inte mycket vi inte vet om Victor Crone. Men något som han däremot inte har pratats om tidigare är hans flickvän Amanda Straka, 31. Självklart var hon på plats under deltävlingen och hejade på sin kära pojkvän.

– Hon har varit här, hon satt på rad 11 här så jag såg henne till och med när jag gick upp på scen. Då fick jag en slängkyss där, det var härligt, det var tryggt. Hon och hennes familj på 11 personer så det var en bra hejaklack, säger Victor till Hänt efter sändningen.

Victor Crones barnbesked med flickvännen

Han berättar också om hur paret ser på att skaffa barn i framtiden.

Annons

– Ja det såklart, får man den gåvan så är ju det fantastiskt. Vi har ju bott ihop i ett och ett halvt år, men i åtta månader i en ny lägenhet i stan, säger Victor.

Det är faktiskt som så att paret redan har bestämt ett barn-namn om det skulle bli aktuellt.

– Ricke! Det är danskt, jag heter ju Fritz Crone, så det är Ricke.

Och om det blir en tjej då?

– Oj det var lite svårare. Vi har en lista, men vi kan ju inte ge allt. Har du några tips?

Angelica kanske?

– Ja Angelica, det är du va? Ja Angelica är ju fint, säger Victor och skrattar.

VICTOR CRONE
Victor Crone uppträdde med låten Diamonds i deltävlingen i Göteborg.

FOTO: Adam Ihse/TT, SVT

Annons