LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Uppgifter: Skådespelaren klar för "Let's dance" 2017

20 jan, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
”Plats på golvet för Thorsten Flinck i en paso doble”? Ja, nu kan den meningen bli verklighet. Enligt uppgift är skådespelaren klar för årets ”Let’s dance”.
Annons

Skidåkaren Anja Pärson, 35, konstnären Stina Wollter, 52, och tv-profilen Anders ”Arga snickaren” Öfvergård, 49. Det är namnen på de kändisar som redan är klara för att bjuda upp till en svängom i årets upplaga av ”Let’s dance” 2017 i TV4. Enligt uppgiftslämnare till Hänt ska också tv-profilen och artisten Samir Badran, 26, vara en av de som snörar på sig dansskorna i vår.

Nu uppger Expressen att även skådespelaren Thorsten Flinck ska vara klar för programmet. Enligt tidningen ska den skandalomsusade stjärnan ha skrivit på kontraktet under de senaste dagarna.

TV4 vill dock inte bekräfta om uppgifterna stämmer.

– Jag vet att det spekuleras kring många spännande namn, säger Tanja Tabrizian Selfors, pressansvarig för “Let’s dance”, till tidningen.

Foto: Stella Pictures
Thorsten Flinck i Melodifestivalen. Foto: Stella Pictures

Hon uppger också att TV4 själva kommer att presentera flera namn de kommande veckorna.

Senast Thorsten Flinck medverkade i ett tävlingsprogram i tv var 2012 när han tävlade i Melodifestivalen med bidraget ”Jag reser mig igen”. Artisten kom, tillsammans med sitt band Revolutionsorkestern, till final och slutade på en åttonde plats.

Årets upplaga av “Let’s dance” leds av David Hellenius, 42, och Tilde de Paula Eby, 44.

Foto: Stella Pictures

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons