The Fooo Conspiracy byter namn – det här ska de heta nu

Inte The Fooo, inte The Fooo Conspiracy – nej, nu byter den schlageraktuella gruppen namn igen till fansens stora frustration.

Det var i november förra året som The Fooo Conspiracy berättade att medlemmen Oscar Molander, 19, hoppat av gruppen. Bandet består nu av de tre medlemmarna Felix Sandman, 18, Omar Rudberg, 18, och Oscar Enestad, 19.

Gruppen deltar i Melodifestivalen om bara två veckor och nu kommer nästa oväntade besked för fansen. The Fooo Conspiracy, som från början bara hette The Fooo, kommer nu att byta namn en tredje gång. Bokstavskombinationen “Fooo” bestod av de fyra medlemmarnas initialer, men nu när Oscar Molander har lämnat bandet blir det ett nytt namn: FO&O.

LÄS MER: Oscar Molander hoppar av The Fooo Conspiracy

“FO&O. Olly har lämnat bandet men han stöttar fortfarande oss och han kommer alltid att vara en Fooer! Ni kommer alltid att vara våra Fooers och vi kommer alltid att vara Foo-familjen. Glad Foo-fredag!”, skriver gruppen på Instagram, där de också har ändrat sitt användarnamn till “foandomusic”.

I kommentarsfältet råder nu stor förvirring bland fansen, som kallar sig själva för “Fooers”.

Hur uttalar man det? Typ Foo and oo?”, skriver ett fan.

Men vaaa!??? Kommer vi bli FO & Oers nu?” undrar ett annat fan.

Skojar ni eller? ’Nytt’ namn igen..!” skriver ett tredje.

LÄS MER: Här är alla artister och låtar i Melodifestivalen 2017

I november kommenterade de tre resterande medlemmarna avhoppet för Hänt, och menade då att Oscar Molander ville satsa på att skriva musik snarare än att framträda.

– Ogge tog beslutet att satsa helhjärtat på att skriva och skapa musik och lägga allt fokus där. Det känns såklart tråkigt, vi saknar honom men vi är fortfarande jättenära vänner, sa gruppen då till Hänt.

Kika gärna även på denna video med aktuella schlagerartisten Dinah Nah!

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!