LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Skvaller från Melodifestivalen – helgens hetaste snackisar

07 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Så var första Mellons första deltävling över för i år. Hänt bjuder på helgens bästa kändisskvaller från Göteborg. Vem strippade på dansgolvet? Vilken skivbolagsboss siade Mellofinalen? Och vem letade efter fabulous häng? Vi vet!
Annons

Fredag kväll stötte vi på Bert Karlsson, 70, som satt i en fåtölj i foajén på artisthotellet. Den åsiktsosande Skaramannen tyckte som brukligt att Melodifestivalen var bättre förr.

Bert Karlsson bjuder alltid på åsikter.
Bert Karlsson bjuder alltid på åsikter.

Bert Karlsson har dock haft förmånen att lyssna på årets alla låtar. Den forne skivbolagsbossens dom? Vinnare blir Ace Wilder, 33, eller Molly Sandén, 23.

Bert Karlsson torr på Ace Wilder.
Bert Karlsson tror på Ace Wilder.

På den partystarka efterfesten bumpade vi in i fabulous stylisten Jonas Hallberg, 45, som är på besök i Sverige och hängde med vännen och designern Lars Wallin, 50. Men de skulle inte bli långvariga, berättade Jonas Hallberg för Hänt.

Annons
Jonas Hallberg och Lars Wallin var mer sugna på Göteborg än på Melloefterfest.
Jonas Hallberg och Lars Wallin var mer sugna på Göteborgs gayklubbar än på Melloefterfest. En skulle ju kunna fråga sig: “Vilken är skillnaden?” Men nu ska vi inte vara sådana.

– Lars ska visa mig natten i Göteborg! Gayklubbar here we cooome!, pratskrek han entusiastiskt.

Taxi!
Taxi!

Anna Books, 45, vågade rumpskak med ungtuppen Viktor Frisk, 20, var ju annars kvällens riktiga ögonhöjare. Anna Book var den som i särklass shejkade loss mest och bjöd senare på kvällen även på bordsdans.

Annons
Opa!
Opa!

Vad gäller ena halvan av Samir & Viktor så vet vi inte om det där Anna Book sa till Aftonbladet om att Viktor Frisk skulle gilla ”mogen frukt” verkligen stämmer. Vi tyckte att det snarare såg ut som om den barbröstade ynglingen gillade sig själv och sin bringa mest. Inget fel med det alltså.

Och så spänner vi lite här. Flexar lite där.
Och så spänner vi lite här. Flexar lite där.

Otippat dök även Orup, 57, upp på efterfesten på Elite Park Avenue. Han gjorde en lagom sen entré, snackade med kollegor i branschen, tog ett glas, rökte en cigg utanför artisthotellet och försvann sedan i natten med vänner. Kanske inte så märkligt ändå. Orups succéshow Viva La Pop kör nämligen för fulla hus på Rondo i Göteborg så visst hade han rejäla skäl att vara i krokarna.

Annons
Orup och Tess Merkel hade mycket att prata om.
Orup och Tess Merkel hade mycket att prata om.

Sugen på mer? Läs Hänt i Veckan nr 7 för ännu mer Melloextra och kändisskvaller från tävlingens första delfinal i Göteborg!

Foto: IBL, Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons