LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Skvaller från Melodifestivalen – helgens hetaste snackisar

06 mar, 2016 
AvMagdalena Divina Khodr
Vilka vet hur man festar till långt in på natten och vem av kändisarna gick upp och la sig innan tolvslaget? Här kommer allt skvaller från helgens Melodifestivalsfirande.
Annons

En efter en har de äldre etablerade artisterna åkt ut ur Melodifestivalen. Kvar inför finalen nästa vecka är det för första gången någonsin bara unga artister kvar. Och finns det något en ung kropp klarar av så är det att festa natten lång. Men på fredagen, efter det publika genrepet, svek stjärnorna detta konstaterande. Klockan hann inte ens bli midnatt innan de flesta artisterna kastade in handduken. Tröttast var Samir Badran, 25, som hade bråttom upp till sin hotellsäng. Och egentligen är det inte särskilt konstigt med tanke på alla hyss han springer runt och har för sig på dagtid.

Sveriges egen Bart Simpson!

Efter det publika genrepet på fredagen fick artisterna möta pressen. Där förvandlades pressrummet till en scen tagen ur “The Simpson”. Samir som lyckats smita iväg kom smygandes in med en megafon som han glatt plötsligt började skrika i. Förutom att han skrämde slag på både journalister och artister, skapade han stor förvirring när han skrek ut att “presskonferens är nu slut” och passade samtidigt på att tacka alla för att de tagit sig tid att komma till Halmstad. Men den skärrade och nästintill döva folksamlingen kunde lugnt pusta ut. Det var bara ett litet trick signerat vår egen svenska Bart Simpson.

Annons
Samir & Viktor, Samir Badran och Viktor Frisk Melodifestivalen 2016 deltävling 1 i Göteborg 2016-02-06 (c) Karin Törnblom / IBL Bildbyrå

Dolly Style goes barnförbjudet

Men på lördagen såg det annorlunda ut när champagnen korkades upp. Dolly Style må ha vaknat upp i ett dockhus för 18 år sedan och livnär sig enbart på godis som föda, men när det kommer till ett dockansikte kan skenet bedra. När Andra chansen var avgjort och champagnen flödade klev en av dockorna upp på bordet och bjöd på en allt annat än en barnvänlig pose. Tur att det var 18-års gräns på Melloefterfesten. För så har deras fans sannerligen aldrig sett dem förut.

Annons
dolly-style_01

Lika passionerad på scen som av

Molly Pettersson Hammar var efterfestens stora stjärna. När hennes starka ballad “Hunger” spelades på festen skapades snabbt en ring omkring henne och kort därpå fylldes denna med väldigt, väldigt hungriga pojkar. Och Molly som är singel såg ut att trivas som fisken i vattnet av all denna uppmärksamhet.

DSCN2634

Panetoz hittade inte pausknappen

Det går ingen nöd på killarna i bandet Panetoz. Förutom snabba steg och sång finns det en grej till som de är mästare på, nämligen att festa. Och på efterfesten var det inte en kotte i bandet som visade tendenser på att använda den där pausknappen de glatt sjunger om. Det var fullt ös medvetslös!

Annons
_DSC1056_1024

Fåfänga programledare

Nej, det är inte bara vi dödliga som är så där lagom jobbiga och springer fram till fotograferna för att kika och godkänna vimmelbilder ute på krogen. När programledarna Ola Salo och Peter Jöback ställde upp på bild fick fotografen illa tvunget avfyra fem blixtar till innan killarna kände sig nöjda och kunde fortsätta firandet.

ola

Nykter och kung i baren

Fotbollskillen Boris René var helt klart tävlingens stora stjärna. När bidraget “Put your love on me” spelades på efterfesten hissades nykteristen Boris upp på Panetoz-medlemmens axlar. Där uppifrån hyllades han som en kung. Och det utan en enda droppe alkohol. Boris vet hur man festar nyktert och samtidigt får hela klubben att svänga.

DSCN2664

Foto: IBL, Hänt.se

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons