TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Sissela Benn blir mamma – för andra gången: "Jag kommer bli tjockare och tjockare"

10 mar, 2016 
AvCharles Thulin
Dubbel mammalycka för Sissela Benn som väntar sitt andra barn.
Annons

Sissela Benn, 34, hamnade i rampljuset under förra årets melodifestival som den kufiska praktikanten Filippa Bark som dök upp mellan bidragen. Sissela fick både ris och ros för sin insats. Privat går det desto bättre. Nu blir komediennen mamma — för andra gången.

Under våren kommer babybulan att växa. Sissela är just nu aktuell på Intima teatern i Stockholm där hon spelar flera roller i en föreställning som behandlar kvinnlig sexualitet. Där spelar hon bland annat en kvinna i klimakteriet — samtidigt som hon är gravid.

– Det är jättelyxigt att göra många olika roller samtidigt. Jag kommer att bli tjockare och tjockare men det kommer passa in lite i pjäsen. Vi talar om mammarollen, om styvmorsrollen och om att vara objektifierad som man lätt kan bli som kvinna, säger hon till Expressen.

Sissela Benn både hyllades och sågades i rollen som sidekicken Filippa Bark under Melodifestivalen 2015.
Sissela Benn både hyllades och sågades i rollen som sidekicken Filippa Bark under Melodifestivalen 2015.

När Sissela stod på Mello-scenen som den förvirrade praktikanten med den breda skånskan blev det tittarstorm! Vissa tyckte att den unga praktikanten var tokrolig medan andra fnös åt inslaget och rasade mot karaktären. Den här gången följer Sissela “Mellon” från tv-soffan. Sedan tidigare har hon dottern Dalia, 4.

Dubbel mammalycka för Sissela Benn som har dottern Dalia sedan tidigare.
Dubbel mammalycka för Sissela Benn som har dottern Dalia sedan tidigare.

– Jag ser på Mellon med min dotter för att hon tycker det är så kul. Det är lite terapeutiskt. Jag förstår att det är svårt att göra något som tillfredställer alla. Jag kan ändå klappa mig på axeln och känna att jag var modig och gjorde så gott jag kunde.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons