LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Nanos fina hyllning till sin fru och barn – efter svåra tiden

04 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Nano har haft tre fängelsedomar mot sig, men är nykter och drogfri sedan två år. Nu tippas artisten att ta sig hela vägen till final i Melodifestivalen 2017 – och i så fall kommer han att fira det med sin fru.
Annons

Nano, 30, är en av årets doldisar i Melodifestivalen 2017 – men sedan i onsdags har spelbolagen chocksänkt hans odds i tävlingen. Nu tippas han att gå direkt till final med sin låt “Hold on”. På plats i arenan kommer Nano att ha med sig sin sambo Frida och tre av sina fyra barn. Den allra minsta, som bara är fyra månader gammal, är inte tillräckligt stor för att följa med och heja fram pappa.

– Det känns hur grymt som helst att de ska vara här. Det är första gången som vi kan njuta av någonting på riktigt. Vi har kämpat så mycket tillsammans. Vissa dagar har vi bara velat gråta, men man måste kriga vidare. Så både jag och min sambo njuter av det här nu, säger Nano till Hänt.

Nano Omar syftar på sitt tidigare tuffa liv. Artisten har tidigare haft tre fängelsedomar mot sig för bland annat inbrott, bilstölder och ett rån och senast 2009 dömdes han till tre månaders fängelse för olovlig körning, stöld och grovt rattfylleri. Den stora vändningen kom när han blev pappa för åtta år sedan och la av med den kriminella banan. Sedan två år är Nano också helt nykter och drogfri. Det har han tidigare berättat för tidningen Aftonbladet.

Annons

– Det bästa jag vet är min familj. Det var mina kids som har övertalat mig att vara med i Melodifestivalen. De sa att jag inte får säga nej när jag fick frågan. De är extremt stolta över mig nu, säger Nano och fortsätter:

– När mina barn såg mig på någon reklam på tv inför det här, så lyste deras ögon verkligen upp. Den glädjen är värt varenda minut.

Nano hyllar sin fru. Foto: IBL
Nano hyllar sin fru. Foto: IBL

Och om Nanos favorittippning håller och han tar sig till final på lördag, då kommer han att ge något fint tillbaka till sin fru för alla de tuffa tider de tagit sig igenom.

– Om jag vinner så ska jag ta med min fru på en dejt. Bara hon och jag. Då ska vi äta entrecote. Jag älskar entrecote, jag har ätit det varje dag under Mello. Ibland har jag tagit dubbla entrecote. Jag känner mig som en ko nu. Det finns mycket kött här inne, säger Nano och pekar skrattande på sin mage.

SE OCKSÅ: Här visar Nano upp hemliga kärlekstatueringen till sin fru: 

Se Nanos hemliga kärlekstatueringBrand logo
Se Nanos hemliga kärlekstatuering

Av: Linda-Marie Nilsson & Jonna Friberg Wennerberg

FOTO: IBL 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons