LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Därför möts inte Samir och Sigrid i Melodifestivalen

30 nov, 2017 
I våras såg vi Samir Badran och Sigrid Bernson tävla med varandra i ”Let´s Dance”. Nu ser vi dem båda tävla i kommande Melodifestival, men den här gången inte med varandra – utan mot varandra. Däremot tvingas de inte stå mot varandra i deltävlingen.
Annons

Samir Badran, 27, och Sigrid Bernson, 28, dansade med varandra i TV4s ”Let’s Dance” i våras, och efter det spekulerade många i deras kärleksliv. Men det var först i augusti som de faktiskt bekräftade att de var ett par. Nästa år får vi se dem båda tävla i tv-rutan igen – men inte med varandra den här gången.

De ställer upp med ett varsitt bidrag i Melodifestivalen 2018, men som tur är tvingas de inte så mot varandra i deltävlingen. Sigrid tävlar med sitt bidrag ”Patrick Swayze” i Karlstad, och Samir tävlar med bidraget ”Shuffla” tillsammans med Viktor Frisk, 22, i duon ”Samir & Viktor”, i Göteborg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det känns faktiskt jävligt roligt, och nu när jag fick reda på att vi faktiskt inte möter varandra, i alla fall inte i den första tävlingen, så känns det bra, säger Samir till Hänt om att både han och flickvännen deltar i Mello.

Annons

– Men vi möter varandra i finalen hoppas vi, tillägger Viktor.

Men varken Samir, Viktor eller Sigrid hade något krav på att inte tvingas tävla mot varandra i samma deltävling. Beslutet kommer helt från SVT:s sida, och det uppskattas av duon.

– Ett moget beslut av SVT att inte ta oss i samma deltävling. Men de skulle aldrig göra så heller, det är inga par som får tävla mot varandra, säger Viktor.

Hur som helst ska det bli väldigt spännande, och det hade varit minst sagt nervkittlande att få se båda bidragen i finalen.

Foto: IBL

Annons