LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Sanna Nielsen längtar efter bröllop – men vägrar att fria: "Det är Jockes jobb"

02 feb, 2015 
AvElisabeth Andersson
Sanna Nielsen drömmer om att gifta sig med sin älskade Jocke. Men friar inte han lär det dröja.
Annons

Sångfågeln Sanna Nielsen, 30, är sambo med gitarristen Joakim Ramsell, 42, som spelar i hennes band. Nu, efter sex år tillsammans börjar det bli dags för bröllop, men Sanna tänker inte fria!

– Frieri är ju Jockes jobb, så vi får väl se, säger Sanna till Kvällsposten.

Sanna med sambon Joakim Ramsell. Foto: Cecilia Österberg
Sanna med sambon Joakim Ramsell. Foto: Cecilia Österberg

Sanna och Joakim träffades via jobbet 2008 och har varit ett par sedan dess. Att både bo tillsammans och jobba ihop fungerar perfekt för paret. Tidigare har Sanna sagt i intervjuer att hon inte har någon tanke på att bilda familj just nu, även om hon tycker att det är mysigt med barn. Nu ligger fokus främst på Melodifestivalen och att göra ett bra jobb tillsammans med kollegan Robin Paulsson, 31.

– Det känns som att vi har känt varandra i flera år även om vi precis har träffats. Jag har varit med i hans talkshow ett par gånger och det har alltid känts bra, men jag undrade ändå hur det skulle bli. Men han är ju så trygg och det känns skönt för mig som är väldigt ny i det här sammanhanget.

Annons

2014 var verkligen Sannas år. Den sjunde gången hon medverkade i Melodifestivalen vann hon egentligen tävlingen och fick representera Sverige i Köpenhamn där hon knep en tredjeplats. I år är det hon som leder Melodifestivalen, tillsammans med Robin. Dessutom har hon gjort succé i Malmö Operas uppsättning av Dr Zjivago och belönades härom veckan med Kvällspostens pris Edvardpriset, som delas ut till årets främsta svenska underhållare.

Andra gillar också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons