Sanna Nielsen längtar efter bröllop – men vägrar att fria: "Det är Jockes jobb"

Sanna Nielsen drömmer om att gifta sig med sin älskade Jocke. Men friar inte han lär det dröja.

Sångfågeln Sanna Nielsen, 30, är sambo med gitarristen Joakim Ramsell, 42, som spelar i hennes band. Nu, efter sex år tillsammans börjar det bli dags för bröllop, men Sanna tänker inte fria!

– Frieri är ju Jockes jobb, så vi får väl se, säger Sanna till Kvällsposten.

Sanna med sambon Joakim Ramsell. Foto: Cecilia Österberg

Sanna med sambon Joakim Ramsell. Foto: Cecilia Österberg

Sanna och Joakim träffades via jobbet 2008 och har varit ett par sedan dess. Att både bo tillsammans och jobba ihop fungerar perfekt för paret. Tidigare har Sanna sagt i intervjuer att hon inte har någon tanke på att bilda familj just nu, även om hon tycker att det är mysigt med barn. Nu ligger fokus främst på Melodifestivalen och att göra ett bra jobb tillsammans med kollegan Robin Paulsson, 31.

– Det känns som att vi har känt varandra i flera år även om vi precis har träffats. Jag har varit med i hans talkshow ett par gånger och det har alltid känts bra, men jag undrade ändå hur det skulle bli. Men han är ju så trygg och det känns skönt för mig som är väldigt ny i det här sammanhanget.

2014 var verkligen Sannas år. Den sjunde gången hon medverkade i Melodifestivalen vann hon egentligen tävlingen och fick representera Sverige i Köpenhamn där hon knep en tredjeplats. I år är det hon som leder Melodifestivalen, tillsammans med Robin. Dessutom har hon gjort succé i Malmö Operas uppsättning av Dr Zjivago och belönades härom veckan med Kvällspostens pris Edvardpriset, som delas ut till årets främsta svenska underhållare.

Andra gillar också:

15 saker bara du som är lantis känner igen

17 gånger vi insåg att Charlie Hunnam skulle vara en bättre Mr Grey

17 saker som du bara fattar om du är en kort tjej