LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Theoz och Maria Surs relation – nu kommer sanningen fram: ”Träffats”

11 feb, 2023 
MARIA SUR, THEOZ
Maria Sur är vidare till final i Melodifestivalen 2023 och Theoz är vidare till semifinal.
Nu berättar de två artisterna om sin relation till varandra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”Brand logo
Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”

Melodifestivalen 2023 är i full gång och efter den andra deltävlingen i Linköping står det klart att Maria Sur, 18, och Panetoz är klara för final. Till semifinalen gick Theoz, 17, och Tennessee tears.

Det var en otroligt rafflande poängutdelning där man länge trodde att det skulle bli Theoz som ansluter med Maria till finalplatsen. Men tolvorna rasslade in för Panetoz del och finalplatsen var ett faktum!

I Saab arena var stämningen på topp kvällen till ära. Dessutom var det många i publiken som hejade på Theoz – vilket inte är särskilt konstigt eftersom han kommer från Linköping. På plats i publiken hade han därmed ett helt gäng som hejade på honom.

Theoz om relationen till Maria Sur

Något som Theoz och Maria har gemensamt är att de är yngst av alla i tävlingen. När Hänt träffade Theoz inför Mello berättade han att han och Maria faktiskt träffats tidigare.

Annons

– Alltså de flesta har jag ändå träffat flera gånger. Men typ i min deltävling så är det Maria Sur, henne har jag träffat några gånger. Så ja, en del har jag ju träffat innan men man lär ju känna dem mer och mer också. Men det är ju kul att tävla mot varandra fast man känner varandra, sa han då till Hänt.

När vi träffar Theoz efter deltävlingen berättar han mer om hur relationen till de andra tävlande har förbättrats den här veckan.

– Ja men jag och Maria har ändå klickat. Alltså jag har ju klickat med de flesta här, jag tycker alla är jättetrevliga. Tenessee Tears som jag hamnade i semifinal med känns skitbra. De är också jättetrevliga och jättegulliga, säger han och tillägger:

– Det har varit en väldigt bra vecka, jag är väldigt nöjd.

Även Maria berättar om relationen till Theoz och de andra deltagarna.

– Jo man umgås ju lite här med gänget, men inte så jättemycket. Det blir nog först på efterfesten på lördag, säger Maria till Hänt och berättar mer om relationen till Theoz:

Annons

– Jaa, ibland! Vi pratar ibland och sådär liksom. Han är ju i samma ålder som mig men jag älskar att umgås med lite äldre personer också.

Theoz nya kärleksbesked – efter alla frågor

Theoz kärleksliv är något som varit ett omtalat ämne länge. Häromdagen berättade han för Hänt i en livesändning hur det egentligen ligger till på den fronten:

– Alltså det finns inte så mycket och berätta egentligen. Alltså jag känner väl typ att jag har så mycket nu, idag släppte jag en ny låt, jag har ett nytt spel på fång och nu är jag ju med i Mello. Så grejen är att jag hinner inte riktigt träffa någon så, men just nu känner jag mig väldigt trygg i att jag bara har mig själv att tänka på, säger han och fortsätter:

– Nej alltså det roliga är att jag har nog aldrig haft något seriöst förhållande eller så.

FOTO: Jeppe Gustafsson/Shutterstock, Claudio Bresciani/TT

Annons