LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Oscar Enestad och Cecilia Dahlboms relation till Felix Sandman

29 feb, 2020 
Oscar Enestads och Cecilia Dahlboms stöd till Felix Sandman
Felix Sandman uppträder i Andra chansen med låten Boys with emotions i Melodifestivalen 2020.
Hans motstånd är Frida Öhrn med låten We are one.
Inför tävlingen har Felix stöd från både Oscar Enestad och hans flickvän Cecilia Dahlbom.
Annons
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020Brand logo
Felix Sandmans miss inför Melodifestivalen 2020

Felix Sandman, 21, var en av de tävlande i Melodifestivalens första deltävling som gick av stapeln i Linköping. Det gick dock inte hela vägen för artisten, utan The Mamas och Robin Bengtsson knep finalplatserna. Och till andra chansen kom Malou Prytz och Felix Sandman.

Men detta var inget som Felix hängde läpp över. Efter deltävlingen var han positiv och såg fram emot Andra chansen. Han har även varit väldigt trygg med det stöd som funnits på plats för honom i Linköping.

Han berättade för Hänt att han haft 11 kompisar på plats, samt hans flickvän Andrea Kallström.

– 11 polare, så ett helt entourage och så min flickvän också, berättade Felix då för Hänt.

Men hur är det med stödet som inte var på plats?

”Fantastiskt budskap”

Två personer som visat sitt stöd till Felix är före detta band-medlemmen Oscar Enestad, 23, och hans flickvän Cecilia Dahlbom, 51.

Oscar Enestad och Felix Sandman var tidigare i samma grupp FO&O, med tredje bandmedlemmen Omar Rudberg, 21. Men efter fyra år tillsammans så splittrades de och valde alla tre att satsa på egna solokarriärer.

Annons

På Instagram har Oscar visat sin kärlek till sin vän Felix genom att dela med sig av bilder på honom och en fin text.

“Han har skrivit en oerhört tung låt med ett fantastiskt budskap som jag älskar. Ge honom all er kärlek ni har”, skrev Oscar inför den första deltävlingen där Felix landade på en Andra chansen-plats.

Och ingen är nog mer tacksam över stödet än Felix själv, som kommenterar inlägget med: “Älskar dig min bror”, följt av ett rött hjärta.

Cecilia Dahlboms stöd till Felix Sandman

Under tisdagen lade Felix Sandman själv upp en video på Instagram som han kallade för “Boys with emotions visual video”, och att den nu finns ute.  Artisten skriver även att det finns möjlighet att se honom framföra det live nu på lördag i Melodifestivalens Andra chans.

Här visar även Oscars flickvän Cecilia Dahlbom sitt stöd för Felix, nämligen har hon visat engagemang genom att ge videon en like.

Oscar Enestad med flickvännen Cecilia vid efterfesten på Elite Savoy Hotel efter Melodifestivalen deltävling två i Malmö Arena 2019. FOTO: Johan Nilsson/TT

Stort lycka till Felix!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/TT, Karin Törnblom/TT

Annons