LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Svenska schlagerartisten i blåsväder – video sprids på porrsajt

22 feb, 2024 
eurovison
Det råder Mello-tider och Sveriges deltävlingar är i fullgång.
I Irland har man redan utsett en vinnare – och hen verkar inte blyg av sig.
Nu visar det sig nämligen att det finns nakenvideos på artisten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänt testar Melloaktuella Albin Tingvalls kunskaper – avsluta låtenBrand logo
Hänt testar Melloaktuella Albin Tingvalls kunskaper – avsluta låten

Det är Aftonbladets Tobbe Ek som uppmärksammar den irländska artisten Bambie Thugs porrskandal. På Schlagerbloggen skriver Ek att flera vågade videos kommit upp till ytan sedan Bambi kammade hem vinsten i Irland. Han poängterar även att Bambi faktiskt är halvsvensk!

”Häromveckan röstades artisten Bambie Thug fram som vinnare i det irländska tv-bolagets uttagning till Eurovision med låten ”Doomsday blue”. Bambie Thug, som egentligen heter Bambie Ray Robinson, är född och uppvuxen på Irland, men är faktiskt halvsvensk, med en svensk pappa och irländsk mamma.

På engelska använder den ickebinära artisten ”they” som pronomen, så på svenska är det väl närmast att använda sig av hen”, skriver Tobbe Ek.

Bambi. FOTO: YOUTUBE

Eurovison-artisten finns på Pornhub – en av världens största porrsajter

Annons

Bambi finns även på Pornhub som är en av världens mest kända porrsajter. Schlagerbloggen skriver såhär om videon på artisten:

”På Porn Hub finns bara ett klipp uppladdat från Bambie Thugs profil. En ocensurerad version av musikvideon till hens låt ”Birthday”.

I den två minuter långa videon är artisten helt naken och sjunger om att ta droger medan hen äter en tårta som är placerad mellen benen. Bambie Thug smetar även ut tårtan över sina bröst. Musikvideon avslutas med att ett levande ljus sticker ut ur artistens rumpa.”

Annons