LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Melodifestivalen 2018: Felicia Olsson – allt du behöver veta om henne

20 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Felicia Olsson tävlar med "Break that chain" i Melodifestivalen 2018. Men vem är artisten? Vi vet.
Annons

Felicia Olsson, 23, tävlar i deltävling fyra av Melodifestivalen 2018 med bidraget ”Break that chain”. Låten är skriven av Bobby Ljunggren, Kristian Lagerström, Henrik Wikström och Joy Deb.

– Låten handlar om relationer, men det behöver inte vara någon man är kär i. Jag sjunger om någon som man älskar men inte kan vara med längre, och att vara stark i det beslutet och se till vad som är bäst för en själv, säger hon till SVT.

Det är andra gången som Felicia Olsson tävlar i Melodifestivalen. Senast deltog hon med låten “Make me no 1” 2013 och slutade då på en femteplats i sin deltävling. Då var artisten bara 18 år.

Sedan förra gången har Felicia Olsson bland annat utbildat sig till lärare (i dag arbetar hon vid Internationella engelska skolan i Eskilstuna, där hon undervisar två fjärdeklasser i svenska och SO-ämnen). Hon spelade också titelrollen i musikalen “Aida” i Kolhusteatern i samma stad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Se bilder ur Felicias Olsson karriär och liv:

SE OCKSÅ: Grädd-challenge med Liamoo – svarar på pinsamma frågor

Foto: IBL

Liam "Liamoo" Cacatian: Då var jag kär senastBrand logo
Liam "Liamoo" Cacatian: Då var jag kär senast
Annons