TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse StefanzMelloklipp du vill se

Måns Zelmerlöw skojar om otrohetsskriverierna: "Jag låg med min sexterapeut"

15 mar, 2015 
AvEmelie Tholin
Måns Zelmerlöws otrohetsskämt har lett till rykten om att han är sexmissbrukare, men stjärnan tar det hela med en stor portion humor.
Annons

Måns Zelmerlöw, 28, fick ju stora rubriker förra året när han sjöng ut om sin otrohet i podcasten Värvet, vilket ledde till rykten att han var sexmissbrukare – något Zelmerlöw hävdar är “så in i helsike förstorat”.

-Jag är ju inte det, men det satte sig uppenbarligen, för nu tror folk på riktigt att jag är sexmissbrukare, säger han i Aftonbladets Schlager Deluxe.

Måns Zelmerlöw är idag singel. Foto: Jonas Hessman
Måns Zelmerlöw är idag singel. Foto: Jonas Hessman

Om någon minns så kallades de lättklädda dansarna bakom Zelmerlöw i schlagern 2009 för “porrhögen”. Schlageraktuelle Andreas Weise, 28, passade nyligen på att driva lite med Måns när han fick frågan om han fick låna “porrhögen” till sitt eget nummer.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

-Jag ringde Måns, han var hos någon sexterapeut, säger Andreas i Aftonbladet.

Måns tog skämtet med ro och kontrade direkt.

-Jag skrattade väldigt mycket, sedan messade jag Andreas och sa: Du skulle sagt som det var, att jag låg med min sexterapeut. Och det var rätt uppenbart att han snott min porrhög, säger Måns till kvällstidningen.

Andra läser också:

Annons