LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Linda Bengtzings rakade hår rör upp känslor: ”Min dotter bröt ihop fullständigt”

18 feb, 2016 
Lotta Hofström
När Linda Bengtzing valde att raka av sig håret på huvudet så visste hon inte att reaktionen från dottern skulle bli så stark.
Annons

Linda Bengtzings, 41, nyrakade skalle växte stor uppståndelse i media. Och hemma.

Dottern Vera, 6, reagerade starkast.

– Min dotter bröt ihop fullständigt och jag tänkte: “Men herregud, vad har jag gjort? Har jag orsakat Vera stor ångest?” Tills jag förstod att det bottnade i något annat, och det här spädde på. Hon var orolig för vad kompisarna skulle tycka. Vi pratade, och krisen var över på tio minuter, berättar Linda i Wellness.

Linda Bengtzing har en ny frilla att visa upp. Foto Stella

Fästmannen Peter Ståhlgren, 41, var till en början skeptisk men vande sig fort. Den som hanterade hårklippet bäst var sonen Nisse, 2.

– Nisse å andra sidan pekade och sa “mamma apa”. Fast han kan bara säga pappa och apa så jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det…

Familjen bor i en villa på Tyresö. Snart är det sju år sedan Linda träffade Peter.

Annons

– Peter var gitarrist i mitt band. Det var väldigt romantiskt. Jag blev störtförälskad, men han var upptagen så jag låtsads inte om någonting. Till en kväll i Skellefteå… Det gick inte att stoppa längre. Och det visade sig vara rätt. Det hade varit jobbigt om det bara var en fling, särskilt som jag blev gravid efter tre månader, berättar hon.

Hela familjen samlad på bild. Linda Bengtzing, Peter Ståhlgren samt barnen Vera och Nisse. Foto: Stella

För att hålla passionen vid liv har de en dejtkväll i veckan. Då tar de in en barnvakt.

– Även om det känns motigt ibland när jag varit borta i tre dagar och bara vill vara hemma med Vera och Nisse, så tullar vi inte på våra dejtningkvällar. Och det betalar sig i längden: vi är fortfarande ihop, vi är lyckliga, vi pratar och dealar med problem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons