Linda Bengtzing är en riktig "Killer girl": "Killar ska sköta sig i sängen – annars kan de dra"

Linda Bengtzing tävlar i Mellon imorgon med bidraget "Killer girl". Nu berättar hon sanningen bakom den i mångas ögon ekivoka texten.

Det är elva år sedan Linda Bengtzing, 41, gjorde debut i Mellon med “Alla flickor”. Ikväll tävlar Linda för sjätte gången – den här gången med bidraget “Killer Girl”. Texten har fått en del att höja på ögonbrynen. I refrängen sjunger hon:

“Du ska kyssa mig, du ska dyrka mig, kanske smiska om jag vill. Var en gentleman, visa Instagram, fylla badkar med champagne. Baby, Baby, du har ingen koll på hur speciell jag är. Jag är en killer girl, du ska passa dig, så hej. Säg mig, vem tror du att du är”. 

Bidraget har redan fått ett smeknamn – nämligen “smisklåten”. Vi tog ett snack med Linda om det omskrivna budskapet.

– Om den är dirty? Det är upp till betraktaren. Jag skulle vilja säga att det är en feministiskt låt! Den är kvinnopolitisk och syftar till att tjejer ska våga ta för sig. Den är Mrs Grey, säger Linda till Hänt och skrattar.

linda

Linda Bengtzing är laddad inför morgondagens Mello. Foto: Hänt

Till viss del är “Killer Girl” faktiskt självupplevd.

– Det är klart man har gjort slut några gånger. Och det här med att att ha killar i sängen… Sköter de sig inte kan de dra! Man får inte vara en jävla mespropp! Men ordet smiska var faktiskt det enda jag inte skrev.

Men just det ordet verkar dottern Vera, 6, komiskt nog hakat upp sig på.

– Hon älskar låten och går runt och sjunger om smisk hela tiden. Men för henne är det ju inte aga. Det är bara busigt. Och den synen hon har på låten är ju helt underbar!

Linda Bengtzing in action på gårdagens genrep. Foto: IBL

Linda Bengtzing in action på gårdagens genrep. Foto: IBL

Men det här med att mamma är en så kallad kändis är inte alltid så populärt.

– Hon tycker det är lite pinsamt och skäms när någon ber om min autograf.

Vera som legat sjuk i hög feber i två veckor blir hemma i Tyresö. Likaså lillebror Nisse, 2. Däremot kommer blivande maken Peter Ståhlgren, 41, att vara på plats i Gävle.

Det har länge pratats om att ett bröllop är nära förestående. Men nu avslöjar Linda att det antagligen kommer att dröja.

– Vi tänker ju att vi ska göra det nästa år. Eller så tar det åtta år till. Vi har lite svårt att komma till skott…

Men när de väl gör det är Linda bestämd med vad hon kommer vilja ha på sig.

– Jag vill känna mig som en prinsessa! Det ska vara något extra ordinärt. Men jag vill absolut inte gå klädd som en gräddbakelse. Jag känner ju Lars Wallin. Kanske blir det han som får hjälpa mig.

Senaste nytt