LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Laila Bagges ilska efter missarna i Melodifestivalen: "Väldigt många fel"

05 feb, 2018 
Malin Ljung
Laila Bagge var INTE imponerad efter att ha sett första deltävlingen av Melodifestivalen. Under måndagsmorgonen vädrade hon sina åsikter om missarna i direktsänd radio: "Väldigt många fel".
Annons

Radioprofilen och tidigare Idol-jurymedlemmen Laila Bagge satt bänkad för att se premiären av Melodifestivalen i lördags. Men de åtta låtarna föll henne inte i smaken, eller det var snarare artisternas insatser som hon tyckte var bristfälliga. Under måndagsmorgonen öppnade hon upp om besvikelsen i radioprogrammet “Rix Morronzoo”.

– Jag känner att tittar man på helheten på Melodifestivalen var det nästan surhetsfestival. Väldigt mycket fel toner. Rent generellt gjorde alla det vilket är lite konstigt, var Laila Bagges dom.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När radiokollegan Lotta uppmärksammade Bagge på att det kan ha berott på ett fel på medhörningen, så påpekade Laila att den enda gången hon tyckte det lät bra var när kören kom in i låtarna.

– Den ska vi vara glad för, säger Roger Nordin hånfullt när kören kom på tal.

Utöver det sågade radioduon manuset, samt programledarna David Lindgren och Fab Freddys insatser.

Men en akt tyckte Laila om – nämligen Benjamin Ingrosso som knep en plats direkt till finalen.

Annons

– Den låten växer ju mer man lyssnar, och det var det snyggaste nummer, säger hon.

I första deltävlingen gick även debutanten John Lundvik direkt vidare till finalen i Melodifestivalen, men i radioprogrammet så minns varken Roger eller Laila hans namn. Något Laila direkt reagerar på och ser som ett dåligt tecken.

– Det är inte bra för honom, att vi inte ens kommer ihåg vad han heter.

Laila höll inte igen heller när hon gjorde en snabb recension av Edward Bloms “Livet på en pinne” som knep femteplatsen.

– Vi klarade oss alldeles utmärkt utan dessa låtar för tio år sen. Jag tycker det är synd om de som är riktiga artister, Kikki Danielsson hamnar sist på grund av “Livet på en pinne”, säger hon och fortsätter:

– Det var inte hennes bästa låt. Men jag tycker att han ska syssla med mat, det gjorde han visserligen här också, skrattar hon.

Benjamins kärlekshemlighet – så fick han tillbaka flickvännen med hjälp av nya låten:

Benjamins kärlekshemlighet i låten – så fick han tillbaka flickvännenBrand logo
Benjamins kärlekshemlighet i låten – så fick han tillbaka flickvännen

FOTO: Stella, Ibl

Annons