Hurra! Nanos bröllopslycka – gifter sig med kärleken Frida

Grattis Nano! Nu gifter sig den Melodifestivalen-aktuella artisten med sitt livs kärlek, sambon Frida. Paret skickade ut bröllopsinbjudningar i veckan.

Det finns mer för Nano, 30, att fira än bara en finalplats i Melodifestivalen 2017. Artisten, som tävlar med bidraget “Hold on” på lördag, ska nämligen gifta sig med sambon Frida. Nano har friat och avslöjar nu för Hänt att han skickade ut bröllopsinbjudningar så sent som i tisdags.

– Vi ska gifta oss och det blir snart. Jag har friat och vi är förlovade sedan sex, sju år tillbaka. Men nu är det inte långt i från bröllop, vi har skickat ut inbjudningarna. Allt är lite hemligt, för det är en liten grej som ska hända, men det är 100% säkert att vi gifter oss det här året, säger Nano till Hänt TV.

Nano och kärleken Frida ska gifta sig.

Nano och kärleken Frida ska gifta sig. Foto: IBL

Trots att paret varit tillsammans i elva år, ända sedan Nano var 18 år, så blir artisten pirrig av tanken på att han inom en snar framtid faktiskt ska få gifta sig med Frida.

– Det ska bli skitkul. Jag blir pirrig i magen när jag tänker på att vi ska gifta oss. Vi är ju typ redan gifta, eftersom vi har fyra barn ihop och vi har gått igenom så mycket tillsammans, så ingenting kan break us now. Men i år gifter vi oss på riktigt, säger Nano.

Hur blir ert drömbröllop?

– Det skulle vara det som barnen blir gladast av. Men allt är hemligt än så länge, säger Nano.

Läs mer:

Nanos succé efter svåra tiden: “Jag har gråtit flera gånger”

Nanos vackra hyllning till sin fru – efter den tuffa perioden

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

SENASTE NYTT!