Hett schlagerrykte: Charlotte Perrelli tävlar i "Melodifestivalen"

Hett schlagerrykte: Charlotte Perrelli tävlar i "Melodifestivalen"

Sist hon var med nådde hon inte ens till finalen. Men hon har också vunnit hela tävlingen – två gånger. Nu uppges Charlotte Perrelli vara sugen på comeback i "Melodifestivalen".

Perrelli kanske tävlar nästa år! Foto: IBL

"The girl" nådde inte ens till finalen. Foto: IBL

2008 vann hon med "Hero" men slutade på plats 18 i ESC. Foto: IBL

Perrelli, då Nilsson, efter supersegern med "Take me to your heaven" 1999. Foto: IBL

Enligt uppgifter är Lili & Susie sugna på att tävla. Foto: IBL

Rickard Söderberg är enligt samma källa "klar" för Mellon. Foto: IBL

Det kan bli en stjärnspäckad “Melodifestival” nästa år. Härom veckan kom uppgifter om att Måns Zelmerlöw, 28, är sugen på att ställa upp igen och nu ryktas det även om att schlagerstjärnan Charlotte Perrelli, 40, är aktuell för tävlingen. Perrelli vann hela Eurovision Song Contest 1999 med “Take me to your heaven”. 2008 vann hon svenska finalen med “Hero” men slutade dessvärre på plats 18 i ESC. Fyra år senare var det dags igen. Då tävlade hon med “The Girl” som inte ens gick vidare från deltävlingen. Men nu uppges hon alltså förbereda sig på en efterlängtad comeback.

– Hon är sugen på att vara med igen och letar låtar, säger en källa till Aftonbladet.

Andra som uppges vara klara för Mellon är operastjärnan och “Körslaget”-trean Rickard Söderberg, 39, samt 80-talsidolerna Lili & Susie, 48 respektive 50.

– Jag skulle bli väldigt förvånad om Rickard inte tävlar. SVT vill också ha Lili & Susie och de vill också. Nu gäller det att hitta rätt låt åt dem.

 

FRÅN FÖRSTASIDAN