LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Hetaste skvallret från Melodifestivalen i Norrköping

21 feb, 2016 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Vilka tog över DJ-båset, vem hade puss- och kramkalas med alla på dansgolvet och hur gick det på den där efterfesten på sjätte våningen...?
Annons

Hänt var riktigt pepp inför fredagens genrep. Äntligen skulle vi känna av pulsen på publiken! Kidsens favoriter? Det var naturligtvis tävlingens yngsta artister: Lisa Ajax, 17, och Oscar Zia, 19. Vilket märktes – inte minst på de många plakaten.

Barn har alltid rätt.
Barn har alltid rätt.

På det publika genrepet stötte vi på alltid trevliga tv- och radioproducenten Henrik Johnsson, 43, tillsammans med sönerna Alvar, 11, och Ed, 6. Henrik Johnsson bor på landet utanför Norrköping så han var ju given i publiken. Och han hade också en klar favorit.

Annons
Henrik Johnsson hade en favorit.
Henrik Johnsson med sönerna.

– Swingfly! Honom hejar jag på. Låten ”Me and my drum” som han tävlade med för några år sedan är Melodifestivalens bästa låt någonsin, sa han till Hänt.

Vem minglade runt på den dansstinna festen på lördagen på Elite Grand Hotel om inte förra årets Mellodeltagare Kristin Amparo, 32?!

Kristin Amparo vill tävla i Melodifestivalen igen!
Kristin Amparo vill tävla i Melodifestivalen igen!

– Det är härligt att komma hit och se allt utifrån, som publik. Man blir ju sugen på att vara med i Melodifestivalen igen…, erkände hon för Hänt.

Annons

Hör du det Christer Björkman?

Lisa Ajax som knep en av finalplatserna till Friends Arena i Stockholm var naturligtvis bland de gladaste på dansgolvet denna partykväll.

Lisa Ajax gillar Whitney Houston.
Lisa Ajax gjorde rent hus.

Och speciellt glad blev Lisa Ajax när idolen Whitney Houstons ljuvliga stämma ljöd från DJ-båset. Då såg det ut så här.

Wohoo!
Wohoo!

Och apropå DJ-båset så fick killarna i SMILO för sig att ta över under ett par minuter.

Annons
Stabilt för SMILO.
Stabilt för SMILO.

SaRaha, 32, shejkade loss ordentligt när hennes låt “Kizunguzungu” började spelas.

Waka waka. Zungu zungu.
Waka waka. Zungu zungu.

Men lyckligast av alla var nog ändå Oscar Zia. På partyt efter sändningen från Himmelstalundshallen i Norrköping bjöd han på champagnesprut, dansmoves, pusskalas med Christer Lindarw, 62, och gick sen runt bland alla kollegor och vänner och kramades. Alltså hela tiden.

Annons

När festen stängde vid 03 hade Oscar Zia, Lisa Ajax, och ett gäng på 20 personer redan lämnat lokalerna. Var det någon som sa efterfest?

Jo, och apropå efterfest… Undertecknad hade tänkt dra sig tillbaka på sitt rum på sjätte våningen på artisthotellet som alltså var nämnda Elite Grand Hotel. Men så började det ljuda av glädjerop på hela planet och vi fick vittring: EFTERFEST! Så på med partystövlarna igen och ut i korridoren. Hänts utsända blandade sig med gänget som vällde ut från hissen och hamnade i ett rum modell större med en brokig samling härliga Melloafecionados.

Ökända våning 6 på Elite Grand Hotel i Norrköping. Personerna på bilden har ingenting med nattens irrfärder att göra.
Ökända våning 6 på Elite Grand Hotel. OBS! Personerna på bilden har ingenting med nattens irrfärder att göra.

Bland dem ett entourage av dansare till ett vinnande nummer, en erfaren Melloreporter som tog selfies med några av artisterna på plats och två journalister från olika tidningar som såg ut att ha en rejäl flirt på gång. Ni kan förstå att Hänt bara myste. Tills vakterna kom och körde ut alla som inte bodde i rummet. Sen började irrfärderna mellan de olika våningarna, med två ganska så irriterade vakter som jagade alla uppsplittrade sällskap –  som ju bara ville ha ett rum att hänga i. Summa summarum: Det som händer i Melodifestivalen…

Foto: Hänt

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons