LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Här hånglar Måns Zelmerlöw med schlager-Molly

03 mar, 2015 
Hänt
Det tände till mellan Måns Zelmerlöw och Molly Pettersson Hammar på Mellons efterfest. Kolla bara in de här bilderna.
Annons

I Melodifestivalens delfinal i Göteborg fick Molly Pettersson Hammar, 22, se sig snuvad på en vidare resa i tävlingen. För Måns Zelmerlöws låt Det rår vi inte för, framförd av Behrang Miri och Victor Crone, gick det bättre med en plats i Andra chansen.

På efterfesten var Måns inte helt oväntat kung på dansgolvet. Han höll igång natten lång omringad av beundrarinnor. Måns hade dock bara ögon för en tjej – Molly Pettersson Hammar. Kort innan stängning stod paret och pratade med huvudena tätt mitt på dansgolvet. Samtalet gick snart över i kyssar.

– De såg ut att ha väldigt trevligt ihop och skrattade mycket även efter att de kyssts, avslöjar Tobbe Ek i Schlagerbloggen på Aftonbladet.se.

Foto: Schlagerbloggen
Foto: Schlagerbloggen

Hur kvällen slutade för artistkollegorna är fortfarande oklart. I somras i podcasten Värvet öppnade Måns upp sig om sina upprepade otrohetsaffärer och att han går i terapi för att få bukt med sitt bekräftelsebehov. Han sa då att han tänkte satsa på att vara singel fullt ut en tid och leka av sig ordentligt. Det verkar han ha tagit fasta på under Mello-festen.

Annons

– De försökte inte gömma sig, de gick inte undan. Det skedde mitt på golvet i en inte särskilt mörk festlokal.

Måns Zelmerlöw har tidigare funderat på att experimentera med öppna förhållanden.

– Jag ser ju på sex som någonting, och att älska som någonting helt annat. Så sex behöver inte betyda någonting alls, sa han i Värvet.

Måns och Molly har båda haft tidigare uppmärksammade relationer. Måns med Marie Serneholt, 31, och juristen Azra Osmancevic, 27, Molly med tidigare Mello-vinnaren Robin Stjernberg, 23.

Av Linda Johansson

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons