LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Här är Nanos kärlekstatuering till sambon: "Min queen"

09 mar, 2017 
AvJohanna Bladh
Nano och sambon Frida har varit ett par i elva år och tagit sig igenom flera kriser. Nu hyllar artisten sin fästmö – med en kärlekstatuering i hennes ära.
Annons

Nano, 30, är en av favoriterna i finalen av Melodifestivalen 2017 med sin låt “Hold on”. Låten handlar om Nanos tuffa resa från en uppväxt med jourhem, fosterfamiljer och behandlingshem till att han tre gånger dömts till fängelse för bland annat inbrott, bilstölder och ett rån – innan han nu äntligen hittat rätt i livet. I dag är han stolt småbarnsförälder och har varit helt nykter och drogfri i två år.

Och den som stöttat Nano hela vägen är sambon Frida, som han också har fyra barn med.

– Frida är min drottning. Vi har varit tillsammans i elva år. Vi träffades på Gröna Lund när jag var 17 år, men jag blev tillsammans med Fridas bästa kompis, eftersom hon redan hade en kille. Men sedan blev vi vänner och sen förälskade. Så vi har varit tillsammans sen jag var 18 år, säger Nano till Hänt TV.

Men vägen har varit krokig och förutom domarna har familjen också levt i ekonomisk kris under perioder. Nano berättar att de ibland inte haft råd att betala hyran.

Annons

– Vi har krigat i så många år och ekonomiskt gått under. För någon sommar sedan hängde det ut elkablar från vårt fönster, för vi fixade el från källaren. Vi kunde inte betala hyran ibland och fick ta lån för att göra det. Men jag har gått all in med musiken och det har lönat sig nu. Nu behöver vi inte oroa oss mer, nu är vi glada, säger Nano.

Nanos tatuering till sambon

Nano visar upp sin tatuering till Frida
Nano visar upp sin tatuering till kärleken Frida. Foto: IBL

För att fira kärleken och succén, och för att hylla Frida, har artisten nu valt att märka sin kropp med en alldeles speciell tatuering. Sedan en vecka tillbaka har Nano nämligen tatuerat in en kungakrona med texten “Hold on” i sin nacke. I Fridas nacke sitter också en drottningkrona med samma text.

– Det är en skitfin tatuering och Frida har en likadan, fast med en drottningkrona. Vi gjorde dem tillsammans, på samma dag. De står för att hon är min queen och jag är hennes king, säger Nano.

SE OCKSÅ: Här visar Nano hemliga kärlekstatueringen i Hänt TV

Se Nanos hemliga kärlekstatueringBrand logo
Se Nanos hemliga kärlekstatuering

Läs mer:

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons