LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Hanna Ferm avslöjar: Så är relationen med Liamoo idag

22 feb, 2020 
Hänt
Hanna Ferm och Liamoo
Förra året fick vi se Hanna Ferm och Liam “Liamoo” Cacatian uppträda tillsammans i Melodifestivalen.
Nu berättar Hanna om relationen med artisten.
Annons
Intervju med Hanna FermBrand logo
Intervju med Hanna Ferm

Det var när Hanna Ferm, 19, tävlade i Idol 2017 som hon träffade Liam “Liamoo” Cacatian, 22. Liam, som var en av deltagarna i tävlingen föregående år, återvände då till Idol-scenen för att sjunga en duett med Hanna.

Redan där började ett romansrykte cirkulera och när duon återigen uppträdde tillsammans i Melodifestivalen förra året med bidraget Hold you var spekulationerna igång igen. Liam och Hanna har båda två dementerat att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem  och under Melodifestivalen 2019 valde de att inte svara på frågor om privatlivet.

– Det har blivit väldigt mycket frågor och vi vill inte fokusera på det. Det blir fel fokus, sa Hanna Ferm till Hänt vid tillfället.

Romansryktet mellan Hanna och Liamoo

En anledning till att ryktet hållit i sig trots artisternas ord om relationen är att de ofta är närgångna med varandra. Enligt Hanna handlar det bara om att de har den jargongen.

Annons

– Vi har sagt att vi är väldigt nära vänner, och vi håller hand och vi kramas. Det är inget spel för något. Det bara är så, sa hon i våras.

När duon medverkade i Melodifestivalen ansåg en del tittare att de var närgångna med varandra för att skapa publicitet, något Hanna valde att slå ifrån sig. Hon menade då att det istället handlade om att de ville stötta varandra.

– Vi har aldrig försökt att lura någon på något sätt, sa Hanna.

Recap Melodifestivalen 2020Brand logo
Recap Melodifestivalen 2020

Så är Idol-deltagarnas relation idag

Ikväll kommer vi återigen att få se Hanna Ferm på Melodifestivalen-scenen. Den här gången gör hon det dock utan Liam “Liamoo” Cacatian vid sin sida. När Hänt träffade Hanna på pressträffen inför tävlingen berättade hon om sina känslor inför att göra resan ensam den här gången.

– Det blir en helt annan sak, men det är också det som är kul. Att det är samma grej och det är lika kul, men det är ändå lite annorlunda, sa hon då.

Inför kvällens framträdande berättar hon om relationen med Liam.

– Han stöttar mig på avstånd. Han säger att han är stolt över mig och att jag bara ska kötta, säger Hanna Ferm till Hänt.

AV: Jonna Axelsson, Malou Wilson

FOTO: Johan Nilsson/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons