LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Eric Saades heta flirt med schlager-Isa: "Hon är farligt snygg"

12 mar, 2015 
Lotta Hofström
Eric Saade har siktet inställt på 16-åriga schlagerfinalisten Isa. "Hon är farligt snygg."
Annons

Han har tidigare fiskat efter Pernilla Wahlgrens dotter, Bianca Ingrosso, 19, och blivit tokdissad. Men skam den som ger sig. Efter Mello-deltävlingen i Östersund gjorde flickfavoriten Eric Saade, 24, ytterligare ett uppmärksammat utspel på Twitter! Den här gången i en djärv invit till finalisten Isa Tengblad, 16:

“Farligt snygg… Om några år”

Kritiken har sedan dess haglat! ”Kåtbock”, “Eric that just sounds so wrong! She is 16”, “alltså Eric hahahaha stäng gylfen” och” Vuxna män som sitter och dreglar över småtjejer. Det finns ett ord för sådana va”, lyder kommentarerna i Saades Twitterflöde.

Om ett par veckor tävlar de två i finalen, men det är inte första gången de möts. Enligt Saades manager är snyggingarna bekanta sedan tidigare, bland annat genom talangtävlingar.

"Stäng gylfen", var en av reaktionerna på Eric Saades utspel på Twitter. Foto: IBL
“Stäng gylfen”, var en av reaktionerna på Eric Saades utspel på Twitter. Foto: IBL

Isa är bara smickrad över att flickidolen visar intresse.

– Jag tycker att det är kul att han uppmärksammar mig. Det ska bli kul att möta honom i finalen, säger hon till Expressen.

Annons

Efter alla negativa reaktioner slog Saade ifrån sig och skrev att vissa människor är ”alldeles för seriösa” samt lade upp en bild på Instagram med texten: “Make love, not war”.

Utöver striden om att få representera Sverige i Eurovision Song Contest lär det knappast bli krig mellan dem, så att säga.

– Just nu är det många år mellan oss. Han får vänta ett par år, fnissar hon.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons