LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Eric Saades heta flirt med Dolly Style: "Vi har sett dem kuckilura"

17 mar, 2015 
Lotta Hofström
Det gick hett till på Andra Chansens efterfest i Helsingborg. Enligt rykten ska Eric Saade fått ihop det med någon av tjejerna i Dolly Style.
Annons

I år har det varit lustfyllt på Melodifestivalens efterfester. Efter deltävlingen i Göteborg hånglade Måns Zelmerlöw, 28, och sångerskan Molly Pettersson Hammar, 19, på dansgolvet. På andra chansen i Helsingborg ska Eric Saade och en av tjejerna i Dolly Style funnit varandra.

-Vi har sett honom kuckilura ihop med en av tjejerna i Dolly Styles. Igår kväll försökte de smyga förbi oss här bakom. Men vi såg att det var dem, säger Aftonbladets schlagerreportrar.

Har Saade ihop det med tjejerna i Dolly Style? Foto:
Har Saade ihop det med tjejerna i Dolly Style? Foto: All Over Press

Om det var fröken blå, vit eller gräddelin som Eric smög iväg med är dock oklart. Men tydligt gillar sångaren peruk, kortkort och knästrumpor! Och efter Saades tidigare uttalanden så var han nog mest intresserad av den mest svårflirtade Dolly-tjejen.

Annons
Lite dolly style tackar inte Saade nej till. Foto:
Lite dolly style tackar inte Saade nej till. Foto: All Over Press

– Det händer jätteofta att tjejer kommer fram och frågar “Hej, ska vi knulla?” men jag tänder inte på när det är för lätt, har Saade tidigare sagt till Nöjesguiden.

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons