LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Eric Saade: "Den största fördomen om mig är att jag är jättesjälvsäker och jättekaxig"

01 mar, 2015 
AvAngelica Jaako Billenman
Eric Saade är inte så självsäker som man kan tro. "Folk förstår inte – jag är precis som alla andra."
Annons

Eric Saade, 24 är inte så stöddig som många tror.

– Den största fördomen mot mig är att jag är jättesjälvsäker och jättekaxig. Att jag alltid är självsäker. Folk förstår inte… jag är precis som alla andra.

När han är i närheten av kvinnor är han egentligen väldigt blyg!

– Går det förbi en snygg tjej på stan så blir jag också nervös. Jag vet inte vad jag ska säga om jag ska börja snacka. Jag är precis som vem som helst, säger Eric till Aftonbladet.

Foto: Jonas Hessman
Foto: Jonas Hessman

För tre år sedan gick Eric och musikerkollegan Molly Sandén , 22, skilda vägar efter fem år ihop. Men Eric var inte singel särskilt länge. 2013 avslöjade Hänt Extra hans romans med fyra år yngre Emma Andersson, som han även hade flyttat ihop med.

– De är verkligen jättekära, berättade en källa då till Hänt Extra.

Annons

Men säg den saga som varar för evigt. I somras publicerade Eric en bild på sociala medier föreställande sin flickvän i en pool, men sedan dess har det ekat tomt på romantikfronten.

Idag säger han att han gärna vill ha ett förhållande men att det inte är så lätt att hitta rätt tjej.

– Jag har väl inget emot att ha ett förhållande, det är väldigt roligt att dela saker med någon. Men man ska hitta rätt också. Det är inte så enkelt, säger han till Expressen.

Andra läser:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons