TRENDAR JUST NU!Carina BergBjörn GustafssonDe gick vidare till finalDanny SaucedoDotterLasse StefanzMelloklipp du vill se

Efter tuffa kritiken – Davids stora kärleksstöd som tittarna inte får se

25 feb, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Efter den tuffa kritiken – nu berättar David om stora kärleksstödet från hustrun under Melodifestivalen.
Annons

Melodifestivalen 2018 har tagit sig till Örnsköldsvik och den fjärde deltävlingen är avslutad. David Lindgren, 35, är ensam programledare i år och har fått ta emot både kärlek och kritik för sin insats.

Basic snubbar tror verkligen de är guds gåva till mänskligheten herregud vad pinsamt”, skrev en användare på twitter efter ett av Davids öppningsnummer i Melodifestivalen.

Andra fyllde i och menade att David inte gjorde jobbet som ensam programledare bra.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Parallelt med hårda ord på nätet har årets Melodifestival kämpat med lägre tittarsiffror än på många år, och allt ifrån manus till deltagare har kritiserats av publiken.

David Lingren har försökt att inte ta åt sig kritiken, men har också berättat att det är tufft.

– Ja hur fan mår jag egentligen? Innan allt drog i gång sa vi till oss själva att vi inte skulle låta kritik genomsyra oss men tyvärr har det gjort det litegrann. På det sättet har det varit en ganska tung vecka, säger han till Expressen.

Annons

Under den fjärde delfinalen i Örnsköldsvik inleder han programmet med att sjunga en låt om att alla ska få vara sig själva, ett sätt att stå upp mot den senaste tidens kritik.

Men vad tittarna inte får se är att David har med sig sin fru Kristina Lindgren på turnén. Hon följer främst med som hans stylist, men också som stöd.

David Lindgren om stödet från sin kärlek – efter tuffa ordenBrand logo
David Lindgren om stödet från sin kärlek – efter tuffa orden

Nu berättar han om hur mycket hennes stöd betytt för honom under de senaste veckorna.

– När man varit ihop så länge som vi varit så ser ju hon på mig om det är något innan jag ens har sagt något, säger David till Hänt.se.

Kristina fyller i:

– Jag tycker det har varit jätteskönt att vara med.

David är tacksam att hans fru följer med på turnén.

– Nej, om man ligger själv på ett hotellrum och tankarna springer iväg, det är alltid det som är jobbigast. Man mår bättre när man har pratat och Kristina kommer med sina tankar, förklarar han och fortsätter:

– Jag älskar att vara kär.

Kristina är också musikalsångerska men jobbar nu mest med styling, bland annat via sitt instagramkonto där hon delar med sig av sin vardag.

Se hela intervjun med Kristina och David i videon ovanför!

Annons