LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Efter storbråket med Brolle – flickvännen Mimi Werner berättar sanningen

03 mar, 2018 
AvJonna Friberg Wennerberg
Brolle Wallmark gick till attack mot en fotograf och hamnade i bråk med flickvännen Mimi Werner efter att hon tävlat i Melodifestivalen 2018. Nu berättar Mimi sanningen om händelsen.
Annons

Melodifestivalen 2018 börjar lida mot sitt slut, efter fyra deltävlingar är det nu dags för andra chansen i Kristianstad där ytterligare fyra finalister ska koras till den stora finalen i Friends Arena i Stockholm den 10 mars. En av de som slåss om en finalplats är Mimi Werner, 27. Mimi har medverkat i tävlingen en gång tidigare men fick då se sig utslagen redan i delfinalen. I helgen tävlar hon med låten “Songburnin” mot Felix Sandman, 20, och hans “Every single day” i en duell om den sista finalplatsen.

Det var i Göteborg som Mimi sjöng sig vidare till andra chansen och på efterfesten när hon skulle fira vinsten dök pojkvännen Brolle Jr Wallmark, 35, upp för att medverka i festligheterna. Men i stället för en kärleksfull och glad kväll byttes firandet mot storbråk. I ett tv-klipp på Aftonbladet syns det hur Brolle går till attack mot en av tidningens fotografer på efterfesten. Bland annat räcker han upp långfingret mot kameran och slår till utrustningen, samtidigt som Mimi Werner försöker stoppa honom genom att dra i honom. Efter det ska det ha uppstått någon form av bråk mellan paret.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efteråt ville inte Brolle, enligt Expressen, kommentera händelsen. Men nu har Mimi brutit tystnaden och berättat hur det var från hennes perspektiv.

SE OCKSÅ: Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i Göteborg

Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i GöteborgBrand logo
Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i Göteborg

– Det var egentligen inget bråk så det blev en väldigt stor grej av något som egentligen inte var någonting. Jag och Brolle skrattade bara åt det för det var så himla löjligt. Det blev egentligen inte så turbulent, det var ganska odramatiskt, berättar hon för tidningen.

När det kommer till Brolles attack mot fotografen är det ingenting som Mimi kan ställa sig bakom.

– Det han gjorde får stå för honom. Jag vet bara att jag kanske inte hade gjort exakt så som han gjorde. Och mer vet jag inte vad jag ska säga om det, säger hon.

Brolle kommer inte vara på plats för att heja på Mimi i Kristianstad, men om hon går vidare till final kommer han att heja.

Foto: IBL

Annons