LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Deltagarens ord efter floppen – trots hemliga stödet från Zlatan: "Inte rättvist"

24 feb, 2018 
AvJohanna Bladh
Elias Abbas slogs ur deltävlingen i Melodifestivalen 2018. Nu berättar han om stödet han hade från ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic under sitt framträdande.
Annons

Elias Abbas, 16, tävlade med sitt bidrag “Mitt paradis” i kvällens deltaga av Melodifestivalen 2018. Men vad få visste var att den unga deltagaren hade stöd från några av Sveriges största fotbollsstjärnor.

Precis före sändning fick han peppande sms från både John Guidetti, Victor Lindelöf och ingen mindre än Zlatan Ibrahimovic.

– Zlatan skickade ett sms till mitt team och skrev “kör nu Elias, gör din grej, jag röstar på dig och du har min familjs röster också”. Han skickade sms:et till mitt team, för han känner dem. Jag är så tacksam över att han gav mig det, jag tror inte att han fattar vad det betyder för mig, säger Elias till Hänt.

Hur känner du och Zlatan varandra?

– Vi känner inte varandra, jag bara vet vem han är. Men han såg mitt genrep på nätet i appen och sms:ade. Jag svarade “tack så mycket Zlatan”. Jag hoppas att jag får träffa honom någon gång, säger han.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots det celebra stödet gick Elias Abbas inte vidare. I stället fick han se sig slagen av Mariette Hansson, 34, och dansbandet Rolandz.

– Det känns bra ändå, hela Sverige har sett mig. Men världen är inte rättvis, du får inte alltid som du vill. Man blir lite besviken, men annars mår jag tipptopp. Jag är inte chockad över att jag inte gick vidare, utan det känns okej. Jag är samma gamla Elias ändå, säger han.

Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barn

Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barnBrand logo
Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barn

Foto: IBL

Annons