David Sundins oväntade tilltag i SVT:s Melodifestivalen

David Sundins oväntade tilltag under mellanakten i Melodifestivalen

David Sundin är en av tre programledare i Melodifestivalen 2020.
Jobbet har han skött minst sagt med bravur och i deltävling 4 visade han helt andra sidor av sig själv i programmets mellanakt.
Slå på ljud

Den fjärde och sista deltävlingen av Melodifestivalen är i full gång och artisterna har gjort sitt bästa från början till slut.

Vad som nu väntar är de som får en andra chans att tävla sig in i finalen som bär av om två veckor. Men Andra chansen går av stapeln redan kommande helg, i Eskilstuna denna gång.

Alla dessa fyra veckor har programledarna David Sundin, Lina Hedlund och Linnea Henriksson hintat både en, två och många fler gånger om hur hett och fett Andra chansen kommer att bli.

De har pratats om artister som Björn Skiffs, Tomas Ledin, Loreen, Måns Zelmerlöw och många fler.

David Sundins mellanakt i Melodifestivalen

Mellanakterna i årets Melodifestival har enligt tittarna varit både bu och bä. I den första deltävlingen slog de på stora trumman och bjöd på en riktig show. De resterande deltävlingarna har det varit fokus på var och en av programledarna.

Förra veckan kunde vi se Lina Hedlund sjunga om hur hon får livet att både se och kännas glammigt!

FOTO: Pontus Lundahl/TT

När det nu är Davids tur att ta över scenen och underhålla publiken kom något minst sagt oväntat.

David Sundin har sedan Mello-startet skojat om att han har fått lite hybris och vill kalla sig själv artist, som sjunger.

Nu tar han över scenen med sin sång – om bland annat pruttar.

Rappar om pruttar

Mellanakten handlar om att hans jobb som komiker, eller lustigkurre som han kallar det, också är viktigt. Han menar i sin sång att få folk att skratta kanske inte är lika viktigt som att exempelvis jobba inom vården, men att det fortfarande är viktigt.

David Sundin får tittarna att tappa hakan när han sedan börjar rappa.

– Vart tog alla pruttar vägen?, undrar han på scenen.

Ja, sång och rapp var kanske inget någon hade förväntat sig av David när hon tog över scen. Men han har helt klart en helt ny karriär framför sig, om han nu skulle stå inför ett karriärsbyte!

FOTO: Johan Nilsson/TT

David avslutar hela sång- och rappnumret med en låtsasfis i mikrofånen, och ett bättre slut kan väl inte ett Mello stand up-framträdande sluta?

FOTO: Johan Nilsson/TT, Johan Nilsson/TT

SENASTE NYTT!