LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Brolle i storbråk med flickvännen Mimi Werner – efter succén i Melodifestivalen

12 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Schlagerstjärnan Mimi Werner och pojkvännen Brolle Wallmark hamnade i storbråk efter lördagens deltävling i Melodifestivalen.
Annons

Det var i lördags kväll som artisten Mimi Werner, 27, tog Sverige med storm och tog sig vidare till Andra chansen i Melodifestivalen. Sångerskan har tävlat en gång tidigare i schlagern, 2015, men fick då se sig utslagen.

Sent på kvällen tog sig också Mimi Werners pojkvän, artisten Brolle Wallmark, 35, till Göteborg där deltävlingen hölls i ilfart. Enligt Aftonbladet åkte han bil i 160 kilometer i timmen från Stockholm till västkusten för att fira sin flickvän på efterfesten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men i stället för en kärleksfull och glad kväll, byttes snart firandet mot storbråk. I ett tv-klipp på Aftonbladet syns det hur Brolle går till attack mot en av tidningens fotografer på efterfesten. Bland annat räcker han långfingret mot kameran och slår till utrustningen, samtidigt som Mimi Werner försöker stoppa honom genom att dra i honom.

Men dramat slutade inte där. Enligt Aftonbladet ska Brolle ha lämnat festen strax före klockan tre på natten med sina väskor, för att i stället ta in på ett annat hotell. Han rusade ut till en taxi, samtidigt som Mimi Werner sprang efter för att stoppa honom.

Annons

Tidningen uppger att paret stod och diskuterade intensivt genom den öppna taxidörren ute på gatan. Men i stället för att få med sig pojkvännen tillbaka till festen, hoppade sångerskan in i taxin och följde med Brolle bort från firandet.

På söndagsmorgonen dök Brolle återigen upp på artisternas hotell med alla resväskor. Men enligt Aftonbladet ska han fortfarande inte ha varit på något glatt humör och i stället fräst åt fans som frågat om de fick ta en selfie med honom.

Brolle har inte kommenterat händelserna än.

Se snackisarna från schlagerns vilda efterfest:

Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i GöteborgBrand logo
Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i Göteborg

Foto: IBL

Annons