Brolle i storbråk med flickvännen Mimi Werner – efter succén i Melodifestivalen

Schlagerstjärnan Mimi Werner och pojkvännen Brolle Wallmark hamnade i storbråk efter lördagens deltävling i Melodifestivalen.

Det var i lördags kväll som artisten Mimi Werner, 27, tog Sverige med storm och tog sig vidare till Andra chansen i Melodifestivalen. Sångerskan har tävlat en gång tidigare i schlagern, 2015, men fick då se sig utslagen.

Sent på kvällen tog sig också Mimi Werners pojkvän, artisten Brolle Wallmark, 35, till Göteborg där deltävlingen hölls i ilfart. Enligt Aftonbladet åkte han bil i 160 kilometer i timmen från Stockholm till västkusten för att fira sin flickvän på efterfesten.

Men i stället för en kärleksfull och glad kväll, byttes snart firandet mot storbråk. I ett tv-klipp på Aftonbladet syns det hur Brolle går till attack mot en av tidningens fotografer på efterfesten. Bland annat räcker han långfingret mot kameran och slår till utrustningen, samtidigt som Mimi Werner försöker stoppa honom genom att dra i honom.

Annons:
Under schlagern delar Betsson ut en miljon i vinster, med dragningar varje fredag 18 +, Regler och villkor gäller, Stödlinjen.se

Men dramat slutade inte där. Enligt Aftonbladet ska Brolle ha lämnat festen strax före klockan tre på natten med sina väskor, för att i stället ta in på ett annat hotell. Han rusade ut till en taxi, samtidigt som Mimi Werner sprang efter för att stoppa honom.

Tidningen uppger att paret stod och diskuterade intensivt genom den öppna taxidörren ute på gatan. Men i stället för att få med sig pojkvännen tillbaka till festen, hoppade sångerskan in i taxin och följde med Brolle bort från firandet.

På söndagsmorgonen dök Brolle återigen upp på artisternas hotell med alla resväskor. Men enligt Aftonbladet ska han fortfarande inte ha varit på något glatt humör och i stället fräst åt fans som frågat om de fick ta en selfie med honom.

Brolle har inte kommenterat händelserna än.

David Lindgren ska leda Melodifestivalen 2018 ensam.

Först avslöjades att Samir Badran och Viktor Frisk ska delta i tävlingen. 

Benjamin Ingrosso ska vara med och tävla för andra året i rad. 

Sigrid Bernson ska vara med för första gången och möta pojkvänne Samir.

Sigrid och Benjamin har vunnit Let's Dance tillsammans.

Felix Sandman ska tävla ensam nästa år, i år tävlade han med gruppen FO&O

Méndez gör comeback, det blir hans tredje gång i Melodifestivalen.

Renaida Braun

Kalle Moraeus

Kamferdrops 

Se snackisarna från schlagerns vilda efterfest:

Se Liamoo och Hanna Ferm mysa på efterfesten i Göteborg
Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: Schlagerstjärnans kärlekshyllning till Brolle: ”Ett bra team”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!