TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Benjamins fula stöld från Pernilla: ”Hände för ett halvår sedan”

02 feb, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Benjamin Ingrosso är minst sagt klåfingrig i hemmet. Nu avslöjar schlagerartisten att han stulit både det ena och det andra av mamma Pernilla Wahlgren och systern Bianca Ingrosso.
Annons

På lördag tävlar Benjamin Ingrosso, 20, i Melodifestivalen med sin låt “Dance you off”. Men en som inte kommer att vara på plats i arenan eller ens ringa och rösta är mamma Pernilla Wahlgren, 49, som tidigare har berättat att hon själv har en föreställning samtidigt som sonen tävlar i SVT.

Däremot kan man säga att Pernilla Wahlgren har bidragit med en hel del annat i sonens liv… I en intervju med “Vakna med NRJ” under fredagsmorgonen berättar nämligen Benjamin Ingrosso att han ibland har stulit pengar från sin mamma, senast i höstas.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kanske har snott pengar från morsan någon gång. Senast för ett halvår sedan typ. Då var det kanske hundra spänn, säger Benjamin Ingrosso i radioshowen och fortsätter med ett skratt:

– Jag behövde kanske pengar till en taxi eller något, jag minns inte riktigt. Jag hade väl slut på pengar på kortet. Ibland får jag “medges ej” på det.

Men det är inte bara Pernilla Wahlgren som skulle behöva vakta sina saker från Benjamins tjuvaktiga fingrar. Inte heller storasyster Bianca Ingrosso, 23, går säker i hemmet.

– Det är nästan värre med Bianca. Av henne snor jag saker hela tiden när hon inte ser. Jag kan sno solglasögon eller hoodies, för hon har mycket bagge kläder som sitter bra på mig. Jag är inte supermycket längre än henne, så jag kan också ha dem, säger han i programmet och skrattar.

Foto: IBL

Annons