LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Axel Schylströms barnbesked – 8 månader efter dotterns födsel

24 feb, 2023 
Jonna Lawaetz
Jennifer Iversen
Axel Schylström, Malin Halvardsson
Axel Schylström är högaktuell i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen.
När Hänt träffar honom på pressträffen kan han avslöja ett nytt barnbesked – bara åtta månader efter dotterns födsel.
Annons
Axel Schylströms barnbesked – 8 månader efter dotterns födselBrand logo
Axel Schylströms barnbesked – 8 månader efter dotterns födsel

Melodifestivalen 2023 är i full gång och i helgen är det dags för den sista deltävlingen som äger rum i Malmö Arena. Tävlingens sista sju bidrag ska framföras med hopp om att svenska folket ska rösta fram dem till finalen i Friends Arena den 11 mars.

Som nästan alltid i Melodifestivalen är startfältet en mix av erfarna Mello-artister och debutanter som kommer framföra sina låtar i kvällens deltävling. För Mariette blir det femte gången hon tar sig an Melodifestivalen-scenen, tätt därefter har vi Loreen som gör sitt fjärde framträdande.

För Axel Schylström, 30, är det andra gången han medverkar i musiktävlingen som artist – vid ytterligare tre tillfällen har han deltagit som låtskrivare.

Därför stoppas Axel Schylströms dotter från Melodifestivalen

Axel Schylström går ut som bidrag nummer sex i helgens tävling med låten Gorgeous. När Hänt träffar honom på pressträffen dagen innan den stora tävlingsdagen berättar han om stödet han kommer ha i publiken under kvällen.

Annons

– Förutom de andra tusentals personerna så kommer ju min sambo, min mamma och pappa, brorsan. Det blir familjen. Dottern får inte vara med, men hon kommer vara på ett hotell nära, säger Axel och fortsätter:

– Hon är ju så pass liten så hon är inte ens vaken klockan åtta, så hon kommer inte ens veta att det här händer. Det känns som att det kommer vara för högljutt här inne och hon är bara åtta månader gammal så att det blir lite för kaosigt här inne.

Axels nya barnbesked med flickvännen Malin

Axel och flickvännen Malin Halvardsson har varit ett par sedan flera år tillbaka. 2017 fanns flickvännen på plats för att stötta kärleken när han för första gången tävlade i Melodifestivalen. I juni 2022 föddes parets första dotter.

”Allt annat i världen känns nu plötsligt ganska oviktigt. Vi kommer säkerligen driva varandra till vansinne tusentals gånger framöver. Men fan vad jag älskar henne. Och fan vad jag alltid kommer göra det”, skrev Axel i ett inlägg på Instagram.

Annons

Ungefär åtta månader efter dotterns födsel kan han komma med ett nytt barnbesked. När Hänt frågar om det finns planer på att utöka familjen ytterligare, svarar Axel:

– Vi kommer antagligen göra det, ja. Sen är det lite såhär, inte än. Absolut inte än. Det känns som att vi fortfarande håller på att lära oss hur man tar hand om en.

Bilden med dottern blev fjolårets mest gillade på Instagram

Axel delar flitigt med sig av sitt liv på Instagram, inte minst får följarna en inblick i livet som nybliven pappa. I början på augusti publicerade Axel en bild på sig själv med dottern sovandes på hans mage.

Bilden fick orolig respons av följarna och när Medieakademin sammanställde listan över de mest gillade och kommenterade Instagram-bilderna i Sverige under 2022. Toppade Axels bild listan, med över 1,2 miljoner gillamarkeringar och mer än 5000 kommentarer.

FOTO: Ola Axman/TT

Annons