Artisternas vilda hångelkalas på efterfesten i natt

Vilken fest! Här är de galnaste bilderna från efterfesten i Skellefteå.

Det firades med champagne, kyssar och politiska tröjor på efterfesten i Skellefteå i natt när Jon Henrik Fjällgren, 29, och duettpartnern Aninia samt Wiktoria, 20, gick till final.

Axel hånglade upp flickvännen Malin. Foto: IBL

Axel Schylström, 24, knep en av platserna till Andra chansen och var inte sen att pussas med sin flickvän Malin Halvardsson. Paret myste tillsammans på festen, men helt lugnt blev det inte. Det första Axel undrade när han anlände till festen var nämligen var baren fanns.

– Den här drinkbiljetten släpper jag inte, sa han till Hänt och skrattade.

Wiktoria korkade upp skumpan. Foto: IBL

Wiktoria var helt klart vildast på efterfesten och sprutade fullständigt ner alla journalister med sin champagneflaska, samtidigt som hon inte kunde sluta skratta.

Sara Varga och Lars Hägglund i Sollefteå-tröjor. Foto: IBL

Sara Varga, 34, kom sist i deltävlingen, men hängde inte läpp för det. I stället passade hon och ex-pojkvännen, tillika hennes låtskrivare, Lars Hägglund, 37, på att genomföra en politisk kupp på efterfesten. De bar nämligen identiska t-shirts med texten “Sollefteå sjukhus” på. Lars kommer nämligen från Sollefteå, där kommunens BB precis har lagts ner och kvinnor nu till och med har tvingats föda i bilar eftersom det är så långt till nästa sjukhus.

Jon Henrik pussades med mamma och pappa. Foto: IBL

Jon Henrik hade haft en tuff vecka och skippade välkomstfesten i torsdags för att i stället vara ensam på sitt hotellrum. Men på efterfesten firades han stort av sin familj, efter sin vinst. Både Jon Henriks mamma Ulla och hans pappa Jan pussade på sin son och slöt upp vid hans sida för att stötta honom. Så fint!

David Lindgren är en riktig skojare! Foto: IBL

Vi älskar David Lindgren, 34! Här fotobombar han en helt ovetande Clara Henry, 22, på efterfesten.

Clara på dansgolvet. Foto: IBL

Clara Henry smet sedan från David och ägde dansgolvet. Vilken queen!

Les Gordons firade vilt, trots att de åkte ut. Foto: IBL

Gruppen Les Gordons sörjde inte den missade finalbiljetten, utan sprang glatt runt med en hel ölback på efterfesten.

Hasse och Monica. Foto: IBL

Hasse “Kvinnaböske” Andersson, 69, och hans fru Monica Forsberg, 66, är verkligen relationshipgoals. Och någon som inte kunde slita blicken från Monica var Jon Henriks pappa Jan. Han berättade för Hänt att han var väldigt imponerad av henne och att han blev riktigt starstruck när han såg henne. Så gulligt!

Loreen pussade på mamma. Foto: IBL

Också Loreen, 34, hittade någon att pussa på – nämligen sin mamma Choumicha Talhaoui-Hansson. Artisten, som gick vidare till Andra chansen, verkade behöva någon att krama om lite extra hårt efter nervpärsen i programmet. Och det är ju mammor faktiskt bäst på!

Vem sms:ar du med, Alice? Foto: IBL

Alice Svensson, 25, stod länge lutad över sin mobil på efterfesten och verkade läsa något mycket intressant, för hon kunde inte slita blicken från den.

Wiktoria var queen på dansgolvet. Foto: IBL

Wiktoria körde stenhårt på dansgolvet! Vilken vinnare!

Vinnarna! Foto: IBL

Här är kvällens finalister, Wiktoria och Jon Henrik feat Aninia. Grattis säger vi!

Här kan du se allt från efterfesten i video:

Se när Axel Schylström blir överraskad av Jockiboi inför finalen:

503 Service Unavailable

Foto: IBL

SENASTE NYTT!