LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Artisterna sågs gå hem tillsammans efter efterfesten – bilderna bekräftar flirten

10 mar, 2024 
Linn Seipel
Melodifestivalen finalen 2024
Lördagens final i Melodifestivalen har blivit en snackis av flera anledningar – här är det hetaste skvallret från efterfesten!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus och Martinus svarar på kritiken – därför tävlar de inte för NorgeBrand logo
Marcus och Martinus svarar på kritiken – därför tävlar de inte för Norge

Det blev, likt bettingsidorna förutspått, artistduon och syskonen Marcus Gunnarsen, 22, och Martinus Gunnarsen, 22, som kammade hem vinsten efter den färgsprakande finalen i Melodifestivalen 2024.

Under kvällen fick vi se flera gästartister som bland andra Casper Janebrink, Måns Zelmerlöw, Viktor Leksell, Loa Falkman uppträda tillsammans med Björn Gustafsson i pojkbandssketchen "Björnzone". Björn slöt också cirkeln genom att sjunga en ny version på sin låt till Carina Berg – som också denna gång hakade på och skapade en otrolig duett!

Annons
björnzone medlemmar
Mellanakten "Björnzone" med bland andra Björn Gustafsson, Måns Zelmerlöw, Eric Saade, Filip Berg, Adam Lundgren, Casper Janebrink, Loa Falkman, Viktor Leksell under lördagens final av Melodifestivalen 2024 i Friends Arena.Claudio Bresciani/TT

Men snacket för kvällen blev så klart vinnarna. Tvillingarna Marcus & Martinus har en trogen skara fans i både Norge och Sverige såväl som andra länder, som visat sig under både deltävlingen i Karlstad och under finalkvällen i Stockholm. När Hänt sände live via Instagram under pressträffen efter avgörandet var det en mängd tjejer som reagerade starkt när de kom in med sångfågeln.

Marcus och martinus efterfesten
Marcus och Martinus firar vinsten.Claudio Bresciani/TT

Stor risk är således att det finns många tjejer som blev lite sotis när Marcus gick ut med att han funnit kärleken i norska modellen Nora Fossland Gartland, 24.

Annons

– Jag är upptagen. Vi träffades i somras, det är en tjej från Norge, har Marcus tidigare sagt till Hänt.

Hon syntes dock inte till under lördagen för att fira sin pojkväns vinst. En anledning kan vara att hon, sitt yrke till trots, gärna undviker rampljuset.

– Hon tycker det är lite läskigt. Hon försöker gömma sig lite i bakgrunden med mamma och lillasyster och står gärna långt bak och väntar, sa Marcus i fjol till Aftonbladet när Nora inte heller syntes.

När Hänt träffade henne på efterfesten i Karlstad, efter deltävling fem, ville hon inte heller ställa upp på en intervju.

Martinus Gunnarsson och Klara Hammarström lämnar efterfesten tillsammans

Men andra delen av dunderduon, Martinus, är officiellt singel. Men frågan är hur länge till! Under efterfesten, som startade dramatiskt med ett brandlarm, syntes han nämligen hänga väldigt mycket, och väldigt närgånget, med artisten Klara Hammarström, 23.

Annons
branden efterfesten mello
Brandmän anländer och gäster utrymmer lokalen efter att ett blandlarm gått under efterfesten på Quality Hotel Friends efter lördagens final av Melodifestivalen.Claudio Bresciani/TT

Klara är nyligen singel efter sitt uppbrott från hockeyspelaren Alexander Holtz, och det är heller inte första gången de träffas. Klara har nämligen varit förband på deras turné, så att kärlek kan ha uppstått känns långt ifrån omöjligt. Men när Aftonbladet frågar Martinus sa han kort och gott:

– Vi bara pratar.

Bilderna, som du kan se hos Expressen här, talar dock ett annat språk, då de dansar väldigt tätt länge, och senare syns hämta ut sina jackor ur garderoben – och lämna festen tillsammans!

Annons

Klara menar dock att det bara är bara är vänskap mellan dem. I ett meddelande till Hänt skriver hon under söndagen:

”Martinus och jag är bara vänner. Dom är så välförtjänt segern! Jag har lärt känna killarna under deras turné, där jag har kört förband och jag vet hur hårt de jobbar!!”

Klara hammarström på Mello efterfesten
Klara Hammarström på efterfesten.Claudio Bresciani/TT

Hänt har sökt Martinus Gunnarssen.

FOTO: Claudio Bresciani/TTAnnons