Anna Book om SVT:s heta bilder på henne och PH-profilen

För en vecka sedan stoppades Anna Book från Melodifestivalen – nu är hon tillbaka i ett avklätt och tillsynes pasisonerat inslag med Paradise Hotel-profilen Smail Alihodzic.

Anna Book Toledano, 47, är tillbaka i Melodifestivalen 2018.

Men inte som artist. I år har hon fått uppdraget att spela in små roliga “reklam-sketchar” åt SVT, där hon på olika sätt gör reklam för produkter som ska ha med Mello att göra.

SE OCKSÅ: Samir avslöjar: Då skaffar jag och Sigrid barn

Under den första delfinalen visade hon upp en påhittad brustablett kallad “Mellobrus”, som skulle bota huvudvärk. Och under den andra delfinalen visade hon upp en så kallad “Mello-mixer”, som smular dina räkningar till härligt konfetti.

Men i sista sekund ströks en annan sketch som var inspelad där Anna visade upp en “vibrerande leksak”. Varför den stoppades från SVT är oklart, men istället visades inslaget med mixern upp.

Den tredje veckan i Melodifestivalen är hon däremot tillbaka med ett mer vågat inslag än någon av de andra veckorna.

Under fredagens genrep i Malmö visade SVT inslaget i arenan för första gången. Efter att alla bidrag framförts på scenen bytte SVT till ett inslag där publiken fick se en halvnaken man gå igenom ett mörkt rum med vita tygstycken. Plötsligt dyker Anna Book upp och tar tag i mannen i vad som ser ut att vara en passionerad kyss – innan hon kraftigt skjuter honom ifrån sig. Hon sprayar på sig parfym och säger till kameran “Be independent – med den nya Mello-parfymen”.

För Hänt berättar Anna Book vem den okända mannen i inslaget är; nämligen Smail Alihodzic, 26, – känd från dokusåpan Paradise Hotel och idag framgångsrik personlig tränare. Hon avslöjar även att det som kan uppfattas som en kyss inte var på riktigt.

– Jag kysser honom bara nästan, det ser man ju rätt tydligt, skriver Anna i ett sms till Hänt.

Anna Book är lyckligt gift med maken Roberto Toledano sedan 17 år tillbaka, och han supportar hustruns medverkar i SVT:s sketcher fullt ut.

Anna Book dyker upp i ett förinspelat inslag i Melodifestivalens tredje deltävling i Malmö.

Där spelar hon mot Paradise Hotel-profilen Smail Alihodzic. 

Anna Book avslöjar för Hänt att de aldrig kysstes på riktigt.

Smail Alihodzic slog igenom när han var med i Paradise Hotel.

– Min älskade man är stolt över sin fru och förstår att det var en del i mitt manus. Han har sett den flera gånger om redan och älskar alla reklamfilmer så här långt.

Hänt har även sökt Smail Alihodzic för en kommentar.

 

LÄS OCKSÅ: Anna Book avslöjar: Så mycket kostade mitt nya utseende

LÄS OCKSÅ: Anna Book avslöjar: Så lyckades jag gå ner över 70 kilo

FOTO: Stella, Ibl

SENASTE NYTT!