LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Anna Bergendahl: "Jag skulle kunna tänka mig att dejta Ola Salo, han är trevlig"

15 mar, 2015 
Lotta Hofström
Anna Bergendahl släpper en skiva och åker på turné i år och hoppas på att vinna en grammis nästa år.
Annons

Sedan vinsten med hitlåten “This is my life” i Melodifestivalen 2010 har det varit tyst om sångfågeln Anna Bergendahl, 23. Men nu är hon på väg ut i rampljuset igen!

– Det är lite stressigt just nu. Jag släpper en skiva i år. I mars blir det dessutom turné med NRJ i ett par städer i Sverige. Jag har fått frågor om att skriva musik till andra också men jag skriver så personligt så vi får se, berättar hon för Hänt Extra på Grammisgalan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Melodifestival-låten “This is my life” blev nominerad till en grammis 2011 i kategorin Årets låt, men nu nöjer sig inte Anna med en nominering. Med nya plattan vill hon gå hem med en statyett.

– Jag hoppas ju på en grammis nästa år!

“Ola Salo är trevlig”, tycker Anna Bergendahl. Foto: Fredrik Hessman

Och det är inte bara en statyett hon kan tänka sig att gå hem med.

– Jag skulle kunna tänka mig att dejta Ola Salo, han är trevlig, men jag vill nog inte ha en autograf på magen, säger Anna och syftar på den omskrivna bilden på Carl Philips fästmö Sofia Hellqvist, då 16 år, där hon på Hultsfredsfestivalen visade upp Ola Salos autograf skrivet över hela magen.

Ola Salo blev smickrad. Foto: IBL

Hänt Extra kunde inte låta bli att söka upp Ola Salo, 38, för en kommentar.

-Oj, det var enormt smickrande! Nu råkar ju jag vara upptagen men jag bär med mig det som en liten present, säger Ola med ett skratt.

Andra läser också:

Annons