TRENDAR JUST NU!Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

5 saker du vill veta om Angelino Markenhorn i Melodifestivalen 2022

23 feb, 2022 
Angelino Markenhorn i Melodifestivalen 2022
Angelino Markenhorn tävlar i Melodifestivalen 2022 med The End.
Vem är artisten? Vad heter han på Youtube och Instagram?
Här kan du läsa mer om Angelino!
Annons
Sanningen bakom artistnamnet ”Liamoo”Brand logo
Sanningen bakom artistnamnet ”Liamoo”

När alla artister som tävlar i Melodifestivalen 2022 avslöjades så visade det sig att Angelino Markenhorn är en av dem.

Innan Angelino ens gått upp på scen så har han blivit en snackis på Instagram, TikTok och Youtube. Det är nämligen på sociala medier han har blivit upptäckt. Och nu debuterar han i Mello med låten The End.

Angelino Markenhorn tävlar i Melodifestivalen 2022 med The End

Angelino medverkar i deltävling 4 av Melodifestivalen 2022 och tävlar med bidraget The End. Låten är skriven av artisten själv tillsammans med Julie Aagaard, Melanie Wehbe och Thomas Stengaard.

Låten kan man ana vara trygg, då Angelino beskriver sin musik med orden ”safezone och trygghet”.

Vem är Angelino Markenhorn?

Angelino är 23 år gammal och både förmedlar och förstärker sina känslor genom musiken. Tidigare skapade han musik enbart för sig själv, men nu vill han visa upp sin musik för andra.

Annons

Angelino har tidigare beskrivit vad musiken betyder för honom med orden: ”I tider som dessa är det extra viktigt att hitta nya sätt att dela glädje, sorg eller smärta. Musiken har aldrig varit viktigare eller spelat en större samhällsnytta”.

Vad heter på Angelino Markenhorn på Youtube?

Angelino Markenhorn har en Youtube-kanal där han delat med sig av flera musikvideos, bland annat tolkningar på låtarna Jessi's girl, Stay, Hurricane och Livingroom.

Kontot heter Angelino och har i skrivande stund har i skrivande stund 58 prenumeranter. Kanske blir det ett gäng fler efter Mello?

Vad heter Angelino Markenhorn på Instagram?

Angelino Markenhorn är inte bara aktiv med sin musik på scen, utan även på sociala medier. På Instagram heter han angelinomarkenhorn och har i skrivande stund strax över 5 000 följare. På den sociala plattformen delar han med sig av musik och annat skoj!

Melodifestivalen 2022 sänds på lördagar klockan 20.00 på SVT och finns då även tillgängligt att streama live på SVT Play.

FOTO: Leonard Gren/Iconic Music

Annons