ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Mello-artisten Ali från Medina har blivit pappa igen: ”Fantastiskt”

16 jan, 2023 
Medina-profilen pappa igen
Melodifestival-artisten Ali från musikduon Medina har blivit pappa igen till en son som föddes 11 veckor för tidigt.
Nu berättar han och lyckan och tiden på sjukhuset.
– Självklart är det en svår och psykiskt påfrestande situation, säger Ali till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Verkligheten bakom Medina: ”Tragedi”Brand logo
Verkligheten bakom Medina: ”Tragedi”

Medina är en svensk duo, bestående av Sam-E och Ali. De har flera hits som Där palmerna bor och Miss Decibel.

Förra året slog de igenom på stort i Melodifestivalen med succélåten In i dimman som också blev en stor hit!

Men förutom att stå på scenen lever duon familjeliv på hemmaplan. Och nu bekräftar medlemmen Ali att han har blivit pappa till en liten son 11 veckor för tidigt.

Ali om bebislyckan: ”Vår son Latif föddes 11 veckor för tidigt”

För Hänt berättar Ali att det känns fantastiskt att bli pappa, men att det också inneburit en skräckblandad förtjusning.

– Det känns fantastiskt att bli baba igen. Dock har det varit med skräckblandad förtjusning då min fru har fått gå igenom en stund påfrestande graviditet, med hyperemesis gravidarum och havandeskapsförgiftning med allvarlig hjärtsvikt, berättar han för Hänt.

Annons

Sonen Latif som föddes på julafton är stabil och familjen bor nu på sjukhuset efter att ha befunnit sig på neonatal intensiven.

– Men jag tackar gud att både min fru och vår son är stabil nu. Vår son Latif föddes 11 veckor för tidigt, han förlöstes på julafton. Och vi har sedan dess befunnit oss på neonatal intensiven. Nu är han inte längre i behov att intensivvård vilket är underbart. Men vi kommer behöva bo kvar på sjukhuset någon vecka tills han är stark nog för att komma hem.

”En svår och psykiskt påfrestande situation”

Personalen på Neo har tagit väl hand om familjen trots den påfrestande situationen förklarar Ali.

– Självklart är det en svår och psykiskt påfrestande situation. Men personalen här på Neo i Borås är fantastiska och underlättar mycket för oss. Nu längtar vi bara efter att få komma hem och påbörja vårt nya liv tillsammans som en familj, avslutar Ali.

FOTO: TT / PRIVAT

Annons