Magdalena Graafs oro efter upptäckten i hemmet: ”Kan det vara farligt?”

Magdalena Graaf tillsammans med kärleken Filip Larsson och barnen Tristan, Charlie och Louie.
Magdalena Graaf är en flitig bloggare och uppdaterar ofta om vad som händer i hennes liv. I ett nytt inlägg avslöjar tv-profilen hennes oro efter incidenten i hemmet.
Annons

Magdalena Graaf, 43, är ett välkänt ansikte i Sverige och har synts på tv vid flera olika tillfällen. Under hösten syntes hon i realityserien Lance vs livet på Viafree och innan det har hon bland annat tävlat i Let’s dance, delat ut vinster i TV4:s Postkodlotteriet och varit programledare för Ensam mamma söker på TV3.

Tv-profilen är också författare och har skrivit självbiografin Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Dessutom driver hon en populär blogg där hon delar med sig av sitt liv med jobb och familj.

Annons

Annons

Magdalena är fyrbarnsmamma och har barnen Lancelot, 18, Tristan, 14, Charlie, 6, och Louie, 2. Pappa till de två äldsta sönerna är ex-maken Magnus Hedman, 45, och de två yngsta har hon med sin nuvarande man Filip Larsson, 44.

”Har jag förgiftat mina barn?”

Det är inte alltid helt enkelt att få vardagen att gå runt med allt som Magdalena har i sitt fullspäckade schema. I ett nytt blogginlägg skriver hon om en kaotisk dag hon haft.

Under en dag har Magdalena bland annat spelat in reklamfilmer, pratade samarbeten och diskuterade bloggens framtid medinfluencernätverket Tailsweep som hon samarbetar med.

Annons

Sedan var det läkarbesök, fler möten, hämtning av barnen, fotboll och läxor som stod på schemat.

När det senare var dags för middag lagade Magdalena makaronipudding till familjen.

Men när maten väl var uppäten insåg hon till sin fasa att den rivna osten hon använt i puddingen var möglig i botten av påsen.

”Kan det vara farligt? Har jag förgiftat mina barn??!!! Måste jag köpa kol? ”Riktigt framställda mögelostar” äter man ju såklart. Men detta är ju annat mögel?”, skriver en oroliga Magdalena på bloggen.

Tv-profilen är beslutsam om att hon inte kommer låta affären komma undan med att sälja möjlig ost.

”Ajja-bajja lokala affären i centrum. Ska upp och prata med dem idag. Alla påsar jag köpte igår var mögliga. Trist när en hel middag blir förstörd”, skriver Magdalena Graaf.

Vi på Hänt hoppas att alla i familjen mår bra!

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Aftonbladet

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…