LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Victoria hade sex med sin bror – blev kär: ”Traumatiserad”

19 jun, 2024 
Elvira Reer
Victoria Hill
Efter DNA-testet kom den förödande insikten – Victoria Hills gymnasiepojkvän visade sig vara hennes bror.
– Jag blev traumatiserad, berättar hon för CNN.
Annons
Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskonBrand logo
Klara Hammarströms gravidavslöjande – nu blir de 12 syskon

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Victoria Hill, 39, blev chockad när hon upptäckte att hennes mammas fertilitetsläkare hade använt sin egen sperma vid inseminering. Men värre blev det när hon insåg att hon hade oavsiktligt legat med sin halvbror, hennes gymnasiepojkvän, vars mamma också hade blivit inseminerad av samma läkare.

Victoria visste inte att hon blev till med hjälp av donator

Det hela började när Victoria genomgick ett DNA-test efter att hon oroat sig över ett hälsoproblem som ingen av hennes föräldrar hade.

Resultatet visade att hon hade blivit till genom en spermadonator – något hon inte var medveten om tidigare.

Det visade sig då att Victorias mamma hade kämpat med att bli gravid och vänt sig till fertilitetsläkaren Burton Caldwell för att få hjälp.

Familjen överraskades när ett av Victorias nyligen upptäckta halvsyskon sedan avslöjade att Dr. Caldwell var deras biologiska far. Vilket innebar att Victoria är en av minst 23 personer som blivit till genom doktorns spermier.

Annons

Fick ett sms från gymnasiepojkvännen: "Du är min syster"

Men historien slutar inte där. Efter att ha blivit chockad av den första upptäckten, möttes Victoria av ännu en förödande insikt, efter att ha delat historien under sin gymnasieåterträff.

När hennes donator-befruktade gymnasiepojkvän märkte likheter med hans egen befruktning bestämde han sig också för att ta ett DNA-test.

"Du är min syster", skrev han i ett sms till Victoria efter han hade fått resultaten.

– Det får mig att se tillbaka på hela min gymnasieupplevelse genom en helt annan lins. Det smutsar ner det hela, berättar Victoria för CNN och fortsätter:

– Jag blev traumatiserad av det här. Nu tittar jag på bilder på människor som tänker, ja, om han kunde vara mitt syskon skulle vem som helst kunna vara mitt syskon.

Finns inga lagar som hindrar liknande händelser

Enligt CNN finns för närvarande inga federala lagar i USA som hindrar fertilitetsläkare från att använda sin egen sperma utan patientens samtycke och endast 13 delstater har lagar om fertilitetsbedrägeri.

Förespråkare för nya fertilitetsbedrägerilagar hävdar att Victorias fall är historiskt.

– Det här var första gången vi har haft ett bekräftat fall av att någon faktiskt dejtar, någon som var intim med någon som var deras halvsyskon, säger Jody Madeira, juridikprofessor vid Indiana University och expert på fertilitetsbedrägeri, till CNN.

Fertilitetsdoktorn, Dr Caldwell, slutade praktisera i början av 2000-talet.

FOTO: Skärmdump/CTV News

Annons