LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Sonja är kär i ett träd – berättar om relationen: ”Erotisk koppling”

26 jun, 2024 
Elvira Reer
Sonja Seymonova
Sonja Seymonovas stora kärlek är en massiv ek nära hennes hem.
"Träffades" under pandemin:
– Jag lutade mig mot det och det var en erotik, säger Sonja.
Annons
Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”Brand logo
Linus Wahlgrens kryptiska svar om kärlekslivet: ”Jättefling”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonja Seymonova, 45, upplevde en ständig känsla av ensamhet tills hon fann sin kärlek – en ek som hon utvecklade en stark koppling till under pandemin.

Sonja beskriver sig som "ekosexuell" och förklarar att ingen någonsin har fått henne att känna på det sättet hon gör nu.

När Sonja flyttade till Vancouver Island, i Kanada, mitt i vintern och under pandemin, fanns det gott om tid att gå på promenader. Under dessa dagliga turer gick Sonja, som är en intimitets-guide, förbi en en stor ek nära sitt hem och kände direkt en erotisk koppling till trädet.

– Jag gick på en stig nära trädet fem dagar i veckan under hela vintern. Då märkte jag en koppling till trädet. Jag lutade mig mot det och det var en erotik med något så stort och så gammalt som höll min rygg, berättar Sonja, enligt Daily Star.

– Känslan av att vara liten och stöttad av något så gediget. Känslan av att inte kunna falla, tillade hon.

Annons

Sonja tror att alla människor är "ekosexuella"

Sonja berättar att hon har en stor kärlek för naturen och att det är något naturligt för människor. Dessutom tror hon att alla människor är ekosexuella och hävdar att om vi kände igen det inom oss själva skulle det kunna hjälpa till att lösa klimatfrågorna.

– Att se årstidernas växlingar är för mig en erotisk handling. Du går från döden på vintern och sedan blir allt levande på våren, förklarar Sonja och fortsätter:

– Vad vi misslyckas med att lägga märke till, är anledningen till att vi vill ha det här är att utnyttja livskraften som kommer från dessa saker, vilket är det erotiska. Jag tror att vi skulle kunna vinna på att ha en mer symbiotisk relation med naturen, den relationen skulle definitivt kunna vara erotisk.

Sonja påpekar även att hon inte ägnar sig åt fysiska handlingar med trädet och berättar att de erotiska känslor hon får av trädet inte nödvändigtvis är densamma som mänsklig sexualitet.

– En stor missuppfattning är att ekosexualitet betyder sex mellan människor och natur, det är ett annat sätt att utforska det erotiska, förklarar hon.

FOTO: Instagram/Skärmdump

Annons