LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Mamman tatuerade sina intima delar för att de stack ut: ”Fruktansvärt”

06 jul, 2024 
Maria Broberg
Becky Holt kallar sig för ”Storbritanniens mest tatuerade mamma”.
När hon gästar This Morning berättar hon om gången hon tatuerade sitt underliv.
– Det var fruktansvärt, säger hon i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarnaBrand logo
Love is blind-Krisse-Ly visar upp intima tatueringarna

Programledarna Ben Shepard och Cat Deeley av det brittiska morgonprogrammet This Morning fick sig en ordntlig överraskning när ”Storbritanniens mest tatuerade mamma”, Becky Holt, 36, gästade programmet.

Becky dök nämligen upp iklädd endast en vit bikini och visade upp sina tatueringar som täcker hennes ansikte, mage, armar, ben – och hennes underliv.

Så såg Becky Holt ut innan tatueringarna

I programmet berättar Becky att hon redan från ung ålder var intresserad av kroppsmodifieringar, och hon gjorde sin första när hon bara var 15 år gammal.

– Jag tyckte att det var riktigt coolt och jag gillade hur annorlunda det var. Jag gillade människor som stack ut.

När Becky får se en bild på sig själv från hur hon såg ut innan alla tatueringar, minns hon tillbaka till den hon var och berättar att hon inte känner igen sig själv efter alla operationer och tatuseringssessioner.

– När jag ser den bilden så är det inte jag. Den gamla Becky var en mardröm, hon var vild. Jag är inte lika vild längre, förklarar hon och säger att hon tror att det var hennes barn som fick henne att lugna ner sig lite.

Becky Holt innan alla tatueringar.Skärmdump/Youtube/This Morning

Trots att Becky har så många tatueringar och att hon har gjort hundratals över hela kroppen, så tycker hon inte alls om att göra dem.

Annons

– Det är hemskt att tatuera sig. Det är så smärtsamt, men jag är helt över det nu. Jag har suttit i hundratals timmar och dessutom uppdaterar jag mig och tatuerar över de som jag redan har. Det är så mycket mer smärtsamt att tatuera över ärrvävnad.

Becky Holt har tatuerat större delen av hela sin kropp.Ken McKay/ITV/Shutterstock

Becky Holt har tatuerat sitt underliv

Becky har tatuerat omkring 95% av sin kropp och de täcker som sagt hennes armar, ben, mage, rygg, ansikte – och hennes intima delar.

I programmet förklarar Becky varför hon valt att tatuera just dem delarna:

– Där min vagina är, eller mitt ”damområde”, var tatuerad hela vägen ner till läppen. Och sedan kunde man bara se läppen, den stack verkligen ut. Så jag tänkte att jag måste tatuera den.

Det tog Becky tre sessioner att täcka hennes intima delar och smärtan var olidlig.

Annons

– Det var fruktansvärt. Det var en rivande, brännande känsla. Inte kul alls, hemskt.

På Beckys Instagram kan man se när hon tatuerade sitt underliv – och det ser absolut ut att göra ont! Men enligt henne själv var det att tatuera handflatan som gjort mest ont.

Becky har en treårig dotter och säger att hon är intresserad av dem och att hon nog kommer vilja tatuera sig när hon blir äldre.

– Men hon måste gå till någon som jag väljer, någon bra. Jag vill inte att hon ska göra samma misstag som jag gjorde när jag var ung.

FOTO: TT/Ken McKay/ITV/Shutterstock, Instagram/Becky Holt, Youtube/This Morning

Annons