LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Mamman misstänks för mord på sin 16-dagar gamla bebis: ”Blev irriterad"

28 jun, 2024 
Linnea Söderberg
En mamma ska ha blivit irriterad på sitt barn och klämt sin dotter för hårt medan hon skulle få henne att rapa.
Nu misstänks 33-åriga mamman för mord, rapporterar People.
Annons
Liamoos stora bebislycka – här avslöjas detaljernaBrand logo
Liamoos stora bebislycka – här avslöjas detaljerna

En mamma från West Virginia anklagas nu för mord, efter att hennes nyfödde dotter dog på sjukhus. Det här skriver det amerikanska veckotidningen People.

Brooke Kessler, 33, från Hurricane i West Virginia hade tagit med sig sin 16 dagar gamla dotter till sjukhus. När sjukhuspersonalen skulle ta hand om bebisen tyckte de att barnets skador var misstänksamma, och berättade detta för polisen. Den 20 juni startades en utredning mot mamman.

I polisens brottsanmälan påpekar de att bebisen hade ”flera, allvarliga skador”, och noterade att hon hade blåmärken på halsen, ögat och huvudet, tillsammans med en bruten arm och ett brutet revben.

Mamma klämde sitt barn för hårt – för att hon var irriterad

Den 23 juni ska bebisen sedan ha dött, efter att ha slutat med livsuppehållande behandling.

När utredarna sedan pratade med barnets mamma, ska hon sagt att hon blivit ”irriterad på barnet” och ”förmodligen klämde hennes dotter för hårt”. Detta medan hon skulle få bebisen att rapa. Mamman ska också ha sagt att hon inte hade intentionen att klämma så hårt.

Enligt People hålls kvinnan nu i förvar, och det är oklart om hon har erkänt eller förnekat brottet eller anlitat en advokat.

FOTO: WESTERN REGIONAL JAIL/TT

Annons