LÄS MER:Fascinerande livKrimKärlek och förhållandenBakom kulissernaHemska händelser

Kallades för ”världens vackraste flicka” – så ser hon ut idag

30 jun, 2024 
Elvira Reer
Thylane Blondeau
"Världens vackraste flicka" upptäcktes redan vid 4 års ålder.
Såhär ser Thylane Blondeau ut idag.
Annons
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjarBrand logo
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Världens vackraste flicka, eller Thylane Blondeau, 23, som hon egentligen heter, blev snabbt skjuten till framgång efter att ha blivit upptäckt redan vid fyra års ålder. Något hon fortfarande drar nytta av idag.

År 2005 fick hon sitt stora genombrott när en modellagent upptäckte henne på en Jean Paul Gaultier-modevisning och snart därefter började Thylane synas i olika reklamfilmer och på flera modevisningar.

Thylane Blondeau
Thylane Blondeau på Jean Paul Gaultier-modevisning 2005.Skärmdump/instagram

Bara ett år senare var Thylene ett av de mest eftertraktade ansiktena på marknaden. Vid sex års ålder debuterade Blondeau i tidningen Vogue Enfants, vilket väckte stor kontrovers på grund av bildernas vuxna karaktär.

Thylanes titel skapade stor debatt: "Sexualiserades"

Det var bara starten på kontroverserna. Kritiker menade att titeln Thylane fick gjorde att hon blev sexualiserad som barn, genom att i så ung ålder bära både smink och kläder som var mer lämpade för vuxna än för barn.

Annons

När Thylane var 14 mötte hon själv kritiken.

– Kate Moss började som modell när hon var 15, och det var ett tag sen. Så nej, jag är inte för ung. Om du har en bra agentur och människor som tar hand om dig, så är det perfekt, sa hon i en intervju med Teen Vogue under 2017.

Dessutom tog hon också, som fjortonåring, steget ut i filmbranchen och har hittils medverkat i två filmer: Belle & Sebastian: Äventyret fortsätter och "Ungt blod", båda franska filmer.

Jobbar fortfarande som modell

Thylanes karriär påverkades alltså inte av kritiken och hon fortsatte att jobba som ansiktet utåt för några av de största varumärkena i världen.

Idag är Thylene aktiv på sociala medier där hon delar med sig av sitt liv. Hon har för närvarande 7 miljoner följare på sitt Instagram-konto och har publicerat över 1300 inlägg. På bilderna ger hon oss en inblick i sin vardag, som fortfarande innefattar många modelluppdrag.

FOTO: Skärmdump/Instagram

Annons